Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / 30 Yılı Aşkın Tecrübesiyle Armasan Ambalaj

30 Yılı Aşkın Tecrübesiyle Armasan Ambalaj

Armasan Ambalaj, APET – GPET – RPET rulo ve tabaka, özel taşıma seperatörleri ve transparan ambalajlar üretir. Çevreye, doğaya ve insana saygılı üretim yapar.

30 Yılı Aşkın Tecrübesiyle Armasan Ambalaj
1989 yılında İstanbul Bayrampaşa’da üretim hayatına başlayan Armasan Ambalaj, daha sonra Beylikdüzü ve Kıraç’ta üretimine büyüyerek devam etmiş ve 2015 yılında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi içerisinde kendi tesisini alarak hedefleri doğrultusunda çalışmalarına burada devam etmektedir.

Kurulduğu günden beri firmamız hedefleriyle ve gerçekleştirdikleriyle ülke ekonomisine ve istihdamına artarak katkı vermeye devam etmektedir. 40 üzeri ülkeye ihracat yaparak hem yurtiçi hem yurtdışı pazarda plastik ambalaj konusunda marka haline gelen Armasan; ambalaj, gıda, kozmetik, otomotiv, züccaciye, medikal, kırtasiye ve daha birçok sektöre hizmet vermeye devam etmektedir.

90 üzerinde çalışanıyla hizmet veren firmamız kuruluş ilkelerine sadık kalarak kaliteli ve zamanında üretim anlayışını benimsemiştir. Halihazırda bulunan makine parkuruyla PET tabaka ve rulo üretimi ve metalize kaplama, thermoform ürünler, katlamalı kutu, uv offset ve serigrafi baskı bölümleriyle geniş bir üretim yelpazesine sahiptir. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • MilkaLU ve MilkaTUC

    MilkaLU ve MilkaTUC

    Milka, dünyanın önde gelen bisküvi markalarıyla el ele verdi, bisküvi ve krakerin çikolatayla olan eşsiz uyumunu damaklara taşıyan Milka LU ve Milka TUC’u Türkiye’ye getirdi.... Devamı »