Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar MARMARA PET LEVHA

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar MARMARA PET LEVHA

Ervin MERT

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar MARMARA PET LEVHA
1. Bize biraz firmanızdan ve hizmetlerinizden bahsedebilir misiniz?
 
Marmara Pet 2011 yılında kurulmuş bir firma. Pet levha üretiyoruz. Bizim hitap ettiğimiz kesim, daha çok gıda kapları üreticileri. Dolayısıyla bizim ürünlerimiz gıda kapları üretiminde kullanılıyor. Geri dönüşüm ağırlıklı çalışıyoruz. O noktada çevreye bir katkımız olduğunu düşünüyoruz.

2. Fuar sizin için nasıl geçiyor? Katılım oranlarından memnun musunuz?
 
Bu soruyu geçmişe bakar değerlendirmek lazım. Çünkü her sene aslında farklılıklar gösteriyor. Fuarı bizim açımızdan değerlendirmek gerekirse, bizim
Katılışımız buraya. Bu sene en verimli yılımız oldu. Ancak hedef dediğimiz bölgeler açısından, istediğimizi alamadı. Biz Avrupa pazarını daha çok hedefliyoruz. Fakat işe dönme potansiyeli olan müşteriler Kuzey Afrika bölgesinden. Tabi ki müşterilerin doğusu batısı olmaz ama bizim yönümüzü çevirdiğimiz rota Avrupa. Dolayısıyla bu noktada, bu fuar bizim için yetersiz.
 
3. Yabancı ziyaretçi olarak değerlendirecek olursanız bu konuda neler söylerisiniz?
 
İşte söylediğim gibi, Arap coğrafyasından büyük bir katılım var, ancak batı dünyasından yok denecek kadar az.
 
4. Ambalaj fuarı hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Müşteri.
 
5. Son olarak fuarla alakalı neler söylemek istersiniz?

Fuarın süresi bizim için biraz uzun. Son 2 günü aslında biraz boş geçiriyoruz. İlk 2 gün bizim açımızdan yoğun oluyor. Aslında bu fuar her sene yapılması biraz gereksiz. 2 yılda 3 yılda bire düşürseler esasında daha doğru bir iş yapılmış olur. Makineyle birlikte olmasının avantajları var dezavantajları var. Avantajları neler diye bakacak olursak, makineye gelen müşteri daha ciddi oluyor ve aynı müşteri grubu bizim de müşteri grubumuz oluyor. Makinenin potansiyel müşteri çekme ihtimali çok daha yüksek ham maddecilere göre. Dezavantajları nedir diye bakarsak fuar daha uzun sürmüş oluyor.
 
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG yarışmasında, SMS TORK çalışma kültürü inovasyonu “Yalın Üretim” ile, “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kobi” kategorisinde ikinci oldu.... Devamı »