Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Sektörün Genç ve Dinamik Firması FTA Endüstriyel!

Sektörün Genç ve Dinamik Firması FTA Endüstriyel!

FTA Endüstriyel ürün yelpazesine yeni ürünler ekliyor.

Sektörün Genç ve Dinamik Firması FTA Endüstriyel!
FTA Endüstriyel 2013 yılında sektördeki 15 yıllık bilgi, birikim ve tecrübenin eseri olarak İSTANBUL’da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu zamana kadar yenilikçi bakış açısı ile ürün yelpazesine yeni ürünler eklemiş hemde sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri takip ederek tecrübesini daha da arttırmıştır. Sektörde neredeyse çeyrek asırlık bir tecrübeye kavuşarak sektördeki hizmetlerine hız kesmeden devam etmektedir.
 
Hemen her sektörde kullanılabilecek ürünlere sahiptir. Aynı zamanda birçok kurumsal firmanında çözüm ortağıdır. Genel olarak üretimini yaptığı işler aşağıdadır.
* Toz ve kimyasal koku filtrasyonu
* Pnomatik toz taşıma sistemleri
* Sıvı ve toz tartım dozajlama ve transferi
* Big-Bag torba boşaltma ve dozajlama
* Endüstriyel pompalar ve blower üniteleri
* Endüstriyel ekipman ve yedek parçalar

Yukarda bahsi geçen birçok sistem ile ilgili mühendislik, proje, imalat, montaj ve devreye alma hizmetleri vermektedir. Ayrıca iş ve işçi sağlığı gibi konularda çalıştığı firmaların üretim kalitesini artırırken aynı zamanda işletme iç ve dış ortam hava kalitesinin iyileştirmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu konularda ülkemizdeki sektörün genç ve dinamik firmalarından biri olarak yerini almıştır.
Her projeye iyi bir referans gözüyle bakarak müşteri memnuniyetini kazanmak ve memnun ettiği müşterilerinin firmayı daha ileriye taşıyacağını düşünerek hareket eder. Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ürün grubuna girmeyen hususlarda bile müşterilerine yardımcı olmaya çalışarak taleplerini karşılayacak firmalar önermektedir.
Devreye alma işlemi sonrası çalışır halde teslim ettiği sistemlerle ilgili olarak, satış sonrası her türlü teknik desteği sağlar. Satın alınan ürünlerin yapacağı işin amacına tam anlamıyla uygun olup olmadığının tam tespiti, ürünün çalışma ömrünün mümkün olduğunca uzun olması ve ürün çalışma garantisi gibi konularda en uygun çözümü sunar. Çünkü satın alınan ürünün amacına uygun olup olmadığı ve çalışma ömrü işletme için en önemli koşullardan biridir. Aynı zamanda yedek parça olanaklarıda bu noktada çok önemlidir.
Müşterileri ile çözüm odaklı olarak yaptığı çalışmalarda verdiği güven duygusu, özverili ve samimi çalışmalarından dolayı sektörde tercih edilen ve çalışmaya devam edilen firmalardan biridir. Ayrıca paylaştığı değerler; dürüstlük, sadakat, gurur, hırs, iddia, hayal gücü, yaratıcılık, gerçekçilik, değişmeye yatkınlık, takım ruhu ve mükemmeliyetçiliktir.
Hedefleri doğrultusunda ilerleyen, eğitime önem veren, işi organize eden, denetleyen, liderlik vasıflarını taşıyan, iletişim yeteneği güçlü, değişime ve yeniliklere açık bir yönetim sergilemek ise yönetim tarzıdır. Büyüyen ve gelişen Türkiye’de ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak ve %100 yerli teknolojiler ile sektörümüze faydalı projelere imza atmak ve daha yaşanabilir bir dünya için çalışmaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Turan Makine'den bir ilk

    Turan Makine'den bir ilk

    Isıtma ve soğutma sistemlerinde %30 enerji tasarrufu. Yeni nesil CP X2 Soğutma Cihazı sayesinde kalıp ve yağ sıcaklığını istediğiniz derecede tutabilirsiniz.... Devamı »