Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

Mikform, deneyimli ve uzman kadrosuyla termoform sektöründe çok sayıda şirketin çözüm ortağıdır. Mikform’un en temel ilkesi sektöre yenilikler kazandırmak ve müşterilerine yüksek teknoloji ve kalite odaklı ürünler sunarak birçok avantaj sağlamaktır.

TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK
Mikform, deneyimli ve uzman kadrosuyla termoform sektöründe çok sayıda şirketin çözüm ortağıdır.Mikform’un en temel ilkesi sektöre yenilikler kazandırmak ve müşterilerine yüksek teknoloji ve kalite odaklı ürünler sunarak birçok avantaj sağlamaktır.
UYGULAMALAR
Fırıncılık
Meyveler & Sebzeler
Yumurta kapları
Pastane
Blister ambalaj
Et kapları
İşlenmemiş
 
Kalıp üretirken, şekillendirme işlemi, kalıp döngü süreleri, malzeme dağılımı, optimize edilmiş soğutma ve vakum / basınç kontrolü gibi ürün kalitesini ve kalıp verimliliğini etkileyebilecek bütün süreçler en iyi şekilde planlanır.
Mikform tasarım aşamasına önem verir. Yüksek rekabet koşulları ve tüketici eğilimlerini göz önünde bulundurarak, yenilikçi ve yaratıcı olmayı en büyük zorunluluk olarak gören bir anlayışla üretimini sürdürür. İhtiyaçlarınız ve istekleriniz doğrultusunda, son teknoloji ve güncel 3D programları ile tasarımları hazırlar. Eşit kesim, homojen şekilleme, daha iyi soğutma ve minimum dizme yüksekliği gibi verimliliği optimize edecek şekilde en uygun tasarımı hazırlar. Onayınızı aldıktan sonra gönderilecek bütün ürünleri test eder.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Heinz Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Heinz müşterilerinin %48’inin düzenli olarak ketçap kazalarıyla karşılaşması ve %91’inin her zaman bu riske değer olduğunu söylemesi üzerine ketçap lekelerine ve dökülmelerine karşın 57 talebi kapsayan ketçap sigorta poliçesi sundu.... Devamı »
  • TARİHİ DERİNDEN HİSSEDECEĞİNİZ 5 ROTA

    TARİHİ DERİNDEN HİSSEDECEĞİNİZ 5 ROTA

    Coğrafyası ve tarihi ile cennet olan ülkemiz, çağlar boyunca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış. Bu topraklarda yaşayan atalarımızın bize miras bıraktığı eserlerin hepsi birbirinden kıymetli ve güzeldir. Kim bilir, belki bir sonraki yurt içi tatil planınızı hazırlarken buradan yararlanabilirsiniz.... Devamı »