Cuma , 26 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Entek Otomasyon'dan Dev Anlaşma

​Entek Otomasyon'dan Dev Anlaşma

​Entek Otomasyon, ParkerElektromekanik’in Türkiye Distribütörü Oldu.

​Entek Otomasyon'dan Dev Anlaşma
Uzman mühendislik ekibi ile dünya teknoloji liderlerini Türk endüstrisine sunma misyonuna sahip olan Entek Otomasyon, hareket kontrol konusunda dünyanın lider firmalarından Parker’ın, elektromekanik ürünlerinin Türkiye distribütörü oldu.

Entekyetkilileri, bu anlaşma ile, Parker’ın etkileyici elektromekanik ürün gamı ile endüstrinin ihtiyaç duyduğu, daha kontrollü, daha hassas ve daha kompleks hareket gereksinimlerine, çok doyurucu çözümler sunacaklarını belirttiler.

Parker Hakkında;

Hareket ve kontrolteknolojileridünyalideriolan Parker,uzay ve havacılık, iklimlendirme, elektromekanik, filtrasyon, akışkan ve gaztransferi, hidrolik, pnömatik, proses kontrolü ve sızdırmazlıkalanlarındakimühendisliksistem ve çözümleriile genişürünyelpazesisunuyor.
HareketKontrolalanındakigenişürünportföyünü,ENTEK’in uzman satış ekibi, güçlü stok kapasitesi ve geniş dağıtım ağı ile Türkiye’de tanıtmak ve yaymak isteyen ParkerElektromekanik’in ürün gamında;
  • Lineer iş elemanları
  • ISO pnömatik silindir boyutlarında yüksek kuvvet veren iş elemanları
  • Lineer motorlar
  • Gantry taşıyıcılar
  • Kartezyen ve delta robotlar, bulunuyor.
Entek yetkilileri, bu geniş ürün gamı ileotomotiv, yan sanayi, beyaz eşya, ambalaj ve montaj uygulamalarında müşterilerine pek çok çözüm sağlayacaklarını ilettiler.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR