Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / ​Dunapack: Sürdürülebilir, Güvenilir, Tutkuyla

​Dunapack: Sürdürülebilir, Güvenilir, Tutkuyla

Yaratıcı ve rekabetçi ambalaj çözümleri üreten, 11 ülkedeki 24 fabrikamız ile müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz.

​Dunapack: Sürdürülebilir, Güvenilir, Tutkuyla
1853 yılında Avusturya’da kurulan kağıt fabrikası ile üretime başlayan Prinzhorn Holding, bugün 16 ülkede 10.000’den fazla çalışanı ile müşterilerine en iyi ambalaj, kağıt ve geri dönüşüm çözümlerini sunmak için varlığını sürdürmektedir.
Prinzhorn Holding’in bir üyesi olan Dunapack Packaging, Türkiye’deki 4 fabrikası dahil toplam 24 fabrika ile müşterilerine yenilikçi ve rekabetçi ambalaj çözümleri sunmaktadır. Sürdürülebilirliği ve çevreyi odağına almakta ve ham madde olarak çoğunlukla geri dönüştürülmüş kağıtları tercih etmektedir. 
Dunapack Packaging olarak, çok geniş bir yelpazeye yayılan ürün çeşitliliğiyle, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini dört dörtlük karşılayan çözümler sunmayı, her zaman kendimize amaç edindik. 
170 yıllık bilgi ve deneyimimizden aldığımız güçle ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızla müşterilerimizin tüm beklentilerini aşarak kusursuz hizmet sunmayı hedefliyoruz. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR