Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Yüksek Hızlı Enjeksiyon Kalıplama Makinesi “EcoPower Xpress”

Yüksek Hızlı Enjeksiyon Kalıplama Makinesi “EcoPower Xpress”

EcoPower Xpress ana eksenleri su soğutmalı servo motorlar tarafından tahrik edilen son derece hızlı bir geçişe sahip bir enjeksiyon kalıplama makinesidir.

Yüksek Hızlı Enjeksiyon Kalıplama Makinesi “EcoPower Xpress”
Kapama ünitesinin model yükseklik ayar sistemi aynı zamanda bir elektrik motor tarafından tahrik edilir. İkincil hareketler için servo sürücülü bir hidrolik sistem kullanılır. Bu makine oldukça dinamik bir enjeksiyon ünitesi ile donatılmıştır. Plastikleştirmeden önce/sonra uygulanan enjeksiyon stroku ve vida geri emişi, simetrik bir güç aktarımı içeren ikiz V dişli raflar aracılığıyla sağlanır. EcoPower Xpress'in kapama ünitesi, 3 plakalı/4 kolonlu bir sistemdir. Bir servo motor ve kremayer dişlilerden oluşan bir sürücü sistemi ile tahrik edilen son konumda kendiliğinden kilitlenen 5 noktalı makaslı (mafsallı) kola sahiptir.  Yüksek dayanıklı ve hareketli plaka, makine şasesi üzerindeki hareketli bir taşıyıcı üzerinde hareket eder ve kolonlara temas etmeden liner kızaklar ve liner rulmanlar ile desteklenir.

Makine Özellikleri

İnce cidarlı ürünlere uygun servo-elektrikli yüksek performanslı yüksek enjeksiyon kalıplama sistemleri
600 mm/sn'ye kadar enjeksiyon hızları ve 2.500 bar'a kadar enjeksiyon basınçları sunan 3 farklı boyuta sahip enjeksiyon üniteleri
15.000 mm/sn2'ye kadar yüksek dinamik enjeksiyon hızlanması
Yüksek performanslı plastikleştirici bariyerli vidaları
Kapsüllü merkezi yağlama sistemine sahip bakım gerektirmeyen 5 noktalı makas kolu sistemi
Hızlı tepki veren kalıp koruma sistemi

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR