Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Sektörü 15 Şubat’ta REWA Anatolia’da Buluşuyor

Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Sektörü 15 Şubat’ta REWA Anatolia’da Buluşuyor

Sektörün lider firmaları, yerel yönetim temsilcileri, KOBİ ve özel sektör karar vericileri, enerji araç ve ekipman üreticileri, OSB yetkilileri, finans ve leasing kuruluşları Adana’da REWA Anatolia çatısı altında 3 gün süreyle bir araya gelecekler.

Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Sektörü 15 Şubat’ta REWA Anatolia’da Buluşuyor
İklim krizi ile mücadelede, atmosferde birikerek küresel ısınmaya neden olan sera gazlarının oluşmasında payı olan atıkların toplanması ve geri dönüşümü büyük önem taşıyor. Bu kapsamda atıkların toplanması, geri dönüşümü ve bertaraf edilmesinde belediyelerin çok önemli rol üstlendiğine dikkat çeken Solis Fuarcılık ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Feraye Gürel, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Valiliği, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ve Adana Ticaret Odası’nın destekleri ile 15-17 Şubat 2024 tarihleri arasında Adana’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ilk kez düzenlenecek REWA Anatolia - Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuar ve Konferansı’na dair son hazırlıklara dair bilgilendirmede bulundu.

Gürel, REWA Anatolia’da bu yıl 80’den fazla katılımcı firma ve dünya genelinden 5 bin 500’ü aşkın sektör profesyonelinin yer alacağını belirtti ve şöyle devam etti: “Adana’nın ilk sürdürülebilirlik Fuarı REWA Anatolia’da; “Atık Yönetimi, Geri Dönüşüm ve Bertaraf Etme Çözümleri”, “Kentsel Atık Yönetimi, Ulaşım ve Temizlik Araçları, Ekipmanları ve Teknolojileri”, “Tesis, Makine ve Ekipman”, “Danışmanlık ve Profesyonel Hizmetler”, “Sürdürülebilirlik” çözümleri ve teknolojileri alanlarındaki en yeni teknoloji ve hizmetler ile endüstriyel çözümlerini sergileyeceğiz. Sektörün lider firmaları, yerel yönetim temsilcileri, KOBİ ve özel sektör karar vericileri, enerji araç ve ekipman üreticileri, OSB yetkilileri, finans ve leasing kuruluşları Adana’da REWA Anatolia çatısı altında 3 gün süreyle bir araya gelecekler.”


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • “EVDE KAL” GÜNLERİNDE  AMBALAJ ATIKLARI EVLERDE AYRI BİRİKTİRİLMELİ

    “EVDE KAL” GÜNLERİNDE AMBALAJ ATIKLARI EVLERDE AYRI BİRİKTİRİLMELİ

    Ambalaj atıklarının geri kazanımı konusunda Türkiye’nin ilk yetkilendirilmiş kuruluşu olan ve 2019 yılı faaliyetleriyle 563 bin 554 ton ambalaj atığının geri dönüştürüldüğünü belgeleyen ÇEVKO Vakfı, zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmamamız gereken bu günlerde, atıkların ayrı biriktirilmesinin ve toplanmasının önemine işaret etti.... Devamı »