Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / YENİLİKÇİ ÜRETİM İLE MÜŞTERİLERE YÜKSEK KALİTELİ ÜRÜNLER SUNMAYI AMAÇLAYAN FİRMA ”MAKOSAN MAKİNA”

YENİLİKÇİ ÜRETİM İLE MÜŞTERİLERE YÜKSEK KALİTELİ ÜRÜNLER SUNMAYI AMAÇLAYAN FİRMA ”MAKOSAN MAKİNA”

Makosan Makina kurulduğu günden bu yana özellikle paketleme/ambalaj bölümüne yönelik makina imalatına önem vermiş ve konusunda hızla ilerleme kaydederek Türkiye’nin önde gelen firmaların arasındaki yerini almaya başlamıştır.

YENİLİKÇİ ÜRETİM İLE MÜŞTERİLERE YÜKSEK KALİTELİ ÜRÜNLER SUNMAYI AMAÇLAYAN FİRMA ”MAKOSAN MAKİNA”
Yatay paketleme makinaları firmamızın özellikle uzman olduğu makinalardır. Bu konularda standart üretimlerin yanı sıra firmaların özel isteklerinde de çözümler üretmekte ve siparişe göre makina tasarım ve imalatı yapmaktadır. Firmamız AR-GE çalışmalarına gereken önemi vererek en iyisi olma ilkesi ile makinaların kalitesini üst düzeyde tutmakta ve sürekli yeni fikirler, yeni tasarım makinalar geliştirmektedir. Satış sonrası teknik destek firmamızın sağladığı hizmetlerdendir. " Sizler Olduğunuz Sürece Bizler Var Olmaya Devam Edeceğiz... "
 
Vizyonumuz;
Her türlü teknoloji hizmetini doğru zamanda doğru ürünle müşterilerine sunarak geleceğin dünyasında yer almak. Müşteri memnuniyetini her zaman sağlamak.
 
Misyonumuz;
21. Yüzyılın teknolojik gelişmelerini kendi içinde uygulayarak tecrübe kazanmak ve elde ettiği bu tecrübeyi müşterilerine sunmak. Tüm kalite standartları doğrultusunda altyapısını güçlendirerek geleceğin öncü firmaları arasında yer almak.
 
MAKOSAN & KALİTE
Makosan; Yenilikçi, esnek ve verimli bir üretim süreci ile müşterilere yüksek kaliteli ürünler sunmayı amaçlamaktadır. Buna dayanarak Makosan; paketleme, dolum, özel amaçlı makinaları aşağıdaki değerlere göre tasarlanmış, geliştirilmiştir ve üretilmiştir: Yenilik, Verimlilik, Esneklik, Emniyet, Tasarım ustalığı, Operatör dostu
 
ARAŞTIRMA & GELİŞTİRME
AR-GE bölümünün görevi, güvenlik, basitlik ve sistemin sürdürülebilirliğini arttırılmasına ait bir etki görüşünü değerlendirir.
Ar-Ge departmanı, süreç uzmanları, mekanik, elektrik ve makina mühendisleri dahil olmak üzere deneyimli profesyonellerden oluşmaktadır. Teknolojilerin sürekli gelişimine ve yeni ürünlerin iyileştirilmesine odaklanan özel bir ekiptir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Uykusuzluk Nedenleri

    Uykusuzluk Nedenleri

    Sizde uykusuzluk problemi yaşıyorsanız ve uykusuzluk nedenleri hakkında bilgi sahibi değilseniz, işte uykusuzluğun en bilinen nedenleri…... Devamı »