Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / “Geleceğe Bırakacağımız Dünya İçin Çalışıyoruz” ‘Onur Ambalaj’

“Geleceğe Bırakacağımız Dünya İçin Çalışıyoruz” ‘Onur Ambalaj’

"Yıllık 12000 tonluk bir kapasiteyle üretimlerimize devam etmekteyiz."

“Geleceğe Bırakacağımız Dünya İçin Çalışıyoruz” ‘Onur Ambalaj’
www.onurmabalaj.com.tr

İklim krizinin günden güne etkisini daha çok hissettirdiği dünyamızda, 
geri dönüşüm projelerinin önem kazanması insanoğlunun doğaya olan borcudur. ‘Temiz bir çevre ve sağlıklı bir gelecek’ hedefleri ile Onur Ambalaj olarak 39 yıldır üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Kullanılan hammaddelerin ve yardımcı malzemelerin seçilmesinden bertaraf edilmesine kadar olan süreçte kanunlara ve kurallara uymakla kalmayıp, geleceğimizi düşünerek mevcut olan süreçleri bütün ekibimizle daha da iyileştirmeye çalışıyoruz. Onur Ambalaj Üretim Departmanı olarak aldığımız sorumluluğun bilincinde ve yaptığımız işin öneminin farkında olarak yüksek motivasyonla çalışmaktayız. Bu motivasyonla üretim kapasitemizi daha da artırmakta ve geleceğimizi düşünerek yatırımlar yapmaktayız. Kullandığımız hammaddelerin neredeyse tamamının geri dönüşüm malzemesi olması, dünyamızın geleceğini kurtarmasının yanı sıra ciddi bilgi birikimi, dikkat ve hızlı çözüm konusunda da ekibimizi her geçen
gün daha geliştirmektedir. Geri dönüşüm malzemesi kullanmak her seferinde farklı çözümler, her soruna yeni yaklaşımlar getirmeyi gerektiriyor.
 
 
Onur Ambalaj Üretim Departmanı olarak diğer birimlerimizle koordineli çalışarak yıllık 12000 Tonluk bir kapasiteyle üretimlerimize devam etmekteyiz. Şu an üzerinde çalışmakta olduğumuz yeni hattımızla üretim kapasitemizi artırıp doğaya olan borcumuzu ödeme noktasında da üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • MISIR'IN 5 FARKLI TARİHİ ATMOSFERİNE YOLCULUK

    MISIR'IN 5 FARKLI TARİHİ ATMOSFERİNE YOLCULUK

    Kuzey Afrika’nın kuzeydoğusunda bulunan bir turizm cenneti olan Mısır, görkemli görüntüsüyle nefes kesen ve coğrafya, kültürel ve tarihi zenginliklerinin yanı sıra dalış meraklılarını cezbeden zengin su altı yaşamı ve renkli eğlence hayatıyla da öne çıkıyor.... Devamı »