Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Yeni WDGP Serisi, Artırılmış Uygulama Esnekliği Sunuyor

Yeni WDGP Serisi, Artırılmış Uygulama Esnekliği Sunuyor

Enkoder ve ölçüm sistemleri üreticisi Wachendorff Automation, serbestçe tanımlanabilen darbe sayısı özelliğine sahip, endüstriyel sınıf döner kodlayıcılarının yeni bir çeşidini piyasaya sürdü.

Yeni WDGP Serisi, Artırılmış Uygulama Esnekliği Sunuyor
www.variohm.com

İngiltere'de Variohm EuroSensor'dan temin edilebilen yeni WDGP serisi, TL 0r HTL kareleme A ve B kanalları olarak 1'den 16.384 PPR'ye kadar herhangi bir sayıda çıkış darbesi ve ayrıca serbestçe yapılandırılabilen sıfır darbe (N) sunar. Endüstri standardı montaj seçenekleriyle 36 mm ve 58 mm çap seçeneklerinde IP67 koruma sınıfı paslanmaz çelik gövdeler kullanan bu yüksek hassasiyetli artımlı kodlayıcılar, dayanıklılık ve şok, titreşim ve istenmeyen durumlara karşı son derece yüksek direnç sunan patentli manyetik sensör teknolojisine dayanmaktadır.

Uygulama esnekliği, ters polarite ve kısa devre korumalı 4,75 ila 32V DC arasında bir giriş gücü gereksinimi ile de desteklenir. HTL versiyonu için maksimum darbe frekansı 600 kHz iken TTL seçeneği 1 MHz sunar. HTL varyantı ayrıca ters çevrilmiş çıkış sinyalleri de sunar.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Sorular Aynı Cevaplar Farklı !

    Sorular Aynı Cevaplar Farklı !

    Son 10 yılda, Endüstri 4.0 çerçevesinde, endüstrinin geleceği ve insanların bu çerçevede yeniden organize olmaları konularında oldukça yoğun tartışmalar yaşamakta ve çeşitli yenilik girişimlerinde bulunulmaktadır.... Devamı »