Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Yeni Nesil Dolum Sistemleri ''Ertürk Makine''

Yeni Nesil Dolum Sistemleri ''Ertürk Makine''

Vizyonumuz; kaliteli çalışan kadromuzla fark yaratan bir marka haline gelmektir.

Yeni Nesil Dolum Sistemleri ''Ertürk Makine''
1995 yılında çok genç bir girişimci olan Murat Ertürk tarafından, ayakkabı boyası dolum makinesi imalatıyla meslek hayatına başlayan, ‘‘Ertürk Makine’’ çok kısa zamanda iki kardeş, Murat ve Nihat Ertürk’ün maharetli ellerinde, bugün Türkiye’nin parlayan yıldızı haline gelmiştir. Demirkapı'da kendi mülkiyeti olan, 1000 m2 imalathanesini 2014 yılında Hadımköy'deki 12.000 m2 kapalı alanlı fabrika binasına taşımıştır.

Kurulduğu günden bugüne, ‘‘Ertürk Makine’’ amatör ruh ile profesyonel çalışma biçimini esas almış, müşterilerine dostları ve iş ortakları gözüyle bakmış ve hak ettiği kaliteden ödün vermeyerek, devamlı ilerleme değişim kalite ve uygun koşullarla, hizmet verme perspektifiyle hareket etmiştir. Ertürk Makine; Türkiye su ve makine sektöründe, marka haline gelmiş ve ileride uluslararası arenada güvenilen bir imalatçı ve Avrupalı üreticilerin yanında yer almak hedefiyle, hareket etmektedir.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • XLP 60x, Birinci Sınıf Baskı Kalitesi Sunuyor

    XLP 60x, Birinci Sınıf Baskı Kalitesi Sunuyor

    XLP 60x yüksek performanslı etiket yazıcısı, endüstriyel baskı zorlukları için uyum sağlıyor. İki farklı ekran, çok sayıda seçenek ve çeşitli yapılandırılabilir arabirim seçenekleri, talebiniz için etiket yazıcısını oluşturmanıza olanak tanıyor.... Devamı »