Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / WEH Markasıyla 25 Yıldır Kesintisiz Hizmet: Polymak Mühendislik

WEH Markasıyla 25 Yıldır Kesintisiz Hizmet: Polymak Mühendislik

Polymak Mühendislik aracılığıyla farklı markaların birçok ürününe uygun fiyat aralıklarında sahip olmanızın yanı sıra ürün çeşitliliğindeki hedefleri günden güne büyütmek için var gücümüzle çalışmaktayız.

WEH Markasıyla 25 Yıldır Kesintisiz Hizmet: Polymak Mühendislik
Polymak Mühendislik olarak genel politikamız; ürün çeşitliliğimiz ve güçlü stoğumuzla birlikte müşterilerimize rekabetçi fiyatları sunarak gelen talepleri eksiksiz bir şekilde karşılamaktır. Bu politikalar çerçevesinde 25 yıl önce ürün çeşitliliğimize WEH markası ile yeni bir pencere açtık.
WEH markasının 50. Yılını kutladığı şu günlerde, WEH’in Türkiye distribütörü olarak 25 yıldır faaliyet göstermekten memnuniyet duyuyoruz.
Isıtma ve soğutma sistemleri açısından WEH klima konnektörleri güçlü ürün yapısıyla karşımıza çıkmaktadır.

TW111 klima konektörü, soğutucu akışkanların doldurulması için ideal bir konektördür. Kolay itme ve çekme işlemi sayesinde saniyeler içinde bağlanır. Güvenli ve basınca dayanıklı bağlantı, dişli bağlantı noktalarının sürekli vidalanması ve sökülmesi gerekmeden kurulur. Böylece yaralanmalara karşı korunmuş olur. İş akışları önemli ölçüde kolaylaştırılır ve yüksek bir çalışma konforu elde edilir.
Ayrıca TW111 klima konektörü, soğutucu akışkan kaybını %99'a kadar azaltır. Entegre ve akışı optimize edilmiş kapatma valfi, yalnızca minimum miktarda soğutucu akışkanın havaya kaçmasına izin verir. 

Bağlantı sürelerinin kısa olması maaliyeti azaltır ve üretkenliği arttırır
Yüksek basınç ve alçak basınçta kullanımı için kırmızı ve mavi olmak üzere 2 farklı renkli konnektör bulunmaktadır. Konnektör maksimum çalışma basıncına uygun olarak derecelendirilmiştir. 42 bar ve standart olarak kloropren o-ring ile donatılmıştır
CO2'yi doldurmak için özel olarak geliştirilmiş olup, gaz veya sıvı haldeki ortamla çalışır. Ancak soğutucu akışkanların doldurulmasında da sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Asitli içeceklerin üretiminin yapıldığı yerlerde kullanılır.

Konektör 250 bar basınca kadar dayanabilir
İsteğe bağlı olarak hızlı bağlantı, TVCO2 lineer valf ile de mevcuttur. Bu, valfin artık gazın kontrollü bir şekilde tahliye edilmesinin yanı sıra dolum işleminin kontrol edilmesine ve gerektiğinde durdurulmasına olanak tanıdığından, onu özellikle çevre dostu hale getirir.
TW141 Hızlı Konektör, dış çapı 6,0 mm ila 22,2 mm olan düz borularda fonksiyon, basınç ve sızıntı testinin yanı sıra kapalı soğutma devrelerinin soğutucularla doldurulması için idealdir. Güvenli ve basınca dayanıklı bağlantılar, elle sıkmaya gerek kalmadan sadece birkaç saniye içinde kurulur.
Test basıncı ne kadar yüksek olursa, Konektör test parçasına o kadar sıkı kenetlenir ve böylece birkaç saniye içinde sızdırmaz bir bağlantı kurulur. Dahili basınç desteği, basınç  5 barın altına güvenli bir değere düşene kadar bağlantının kesilmesinin mümkün olmamasını sağlayarak gerekli güvenliği sağlar.

O-ring,  bakım sırasında kolayca değiştirilebilir.
Çene kilitleme mekanizması sayesinde yüzey basıncı ve dolayısıyla test parçasının deformasyonu azaltılır. Ek sızdırmazlık malzemeleri gerekli değildir. 
Konektörün kolay ve rahat çalıştırılması, test sürelerinin kısaltılmasını ve iş akışlarının kolaylaştırılmasını sağlar.
Türkiye distribütörlüğünü yaptığımız WEH markasının 50. Yılını kutluyor, kalite ürünleriyle ürün yelpazemizi her zaman genişletmeyi ve müşterilerimize bu kaliteli ürünleri her zaman sunmayı hedefliyoruz.


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Sorular Aynı Cevaplar Farklı !

    Sorular Aynı Cevaplar Farklı !

    Son 10 yılda, Endüstri 4.0 çerçevesinde, endüstrinin geleceği ve insanların bu çerçevede yeniden organize olmaları konularında oldukça yoğun tartışmalar yaşamakta ve çeşitli yenilik girişimlerinde bulunulmaktadır.... Devamı »