Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Web Server Multiprotocol I/O Modüller

Web Server Multiprotocol I/O Modüller

Turck, FEN20 Modülleriyle Operasyon Elemanlarına Ve Transduserlere Ethernet Yeteneği Kazandırıyor.

Web Server Multiprotocol I/O Modüller
Turck, FEN20 Modülleriyle  Operasyon Elemanlarına Ve Transduserlere Ethernet Yeteneği Kazandırıyor.
 
Turck’un yeni Ethernet tabanlı multiprotocol I/O modülleri standart anahtarlama sinyallerine hızlı ve etkili bir şekilde bus özelliği kazandırıyor. Multiprotokol ve tak-çalıştır fonksiyonları sayesinde FEN20 modüllerinde dijital giriş-çıkış sinyalleri PROFINET, Modbus TCP ya da Ethernet/IP sistemlerde doğrudan kullanılabilir hale geliyor. Startup Fazında cihaz bağlı olduğu sistemdeki bus trafiğini dinliyor ve belirlediği protokolü herhangi bir ayar gerektirmeden otomatik olarak kendi seçiyor.

FEN20 modülleri iki tip ayrı IO dizaynına sahiptir. Küçük 4DIP-4DXP modelleri kontrol kutuları, paneller ya da başka tip kutularda kullanılabilirler ve bu modüllere bağlanan push butonları, LED indikatörleri vs. çabucak ve etkili bir şekilde bus özellikli hale getirirler. Daha geniş olan 16DXP modelinde aynı özellikler genişletilerek 16 I/O destekler hale getirilmiştir. DXP değişeniyle 16 terminal giriş ya da çıkış olarak ayarlanabilir. Başka bir enteresan detay da I/O sinyallerinin üç grup halinde birbirinden tamamıyla izoleli şekilde oluşturulabilmesidir. Bu bize emniyetli uygulamalar yapabilme imkânı verir.

Tüm modelerde entegre bir webserver bulunmaktadır. Böylelikle diognastik verileri explorer ekranında metin olarak görmek mümkündür. Bu web sayfasından akıllı telefonlarla dahi temel diognastik veriler takip edilebilir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    “İnandığımız sürdürülebilir başarının peşinden gitmemiz, bize her zaman yeni ufuklar belirliyor. Bu sayede 40 yıl boyunca her zaman daha iyiye gitmeyi başardık ve bu şekilde devam etmesi için büyük bir disiplinle çalışıyoruz.” EMRE KURT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı/ Onur Packaging Vice Chairman of the Board of Directors... Devamı »