Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / ​VD50 Dolum Makinesi “Kulp Makine”

​VD50 Dolum Makinesi “Kulp Makine”

VD50 Yarı Otomatik Dolum Makinesi, orta ve küçük ölçekli üretim ihtiyacı için mükemmel cevap sağlar.

​VD50 Dolum Makinesi “Kulp Makine”
VD50 Dolum Makinesi içerisinde parçacık bulunsun ya da bulunmasın herhangi bir sıvı veya kıvamlı ürünü farklı şekilde ambalajlara, Minimum 5ml – Maksimum 50 ml aralığında doldurur. 50 ml hacmindeki ambalaj için saatte yaklaşık olarak,1800 adet dolum kapasitesi vardır.
Gıda ve ilaç sınıfı paslanmaz çelik 316L kullanılarak en yüksek standartlarda üretilen bu makine, çok çeşitli dolum uygulamaları için idealdir. Dolum ağzının altına manuel olarak bir kap yerleştiren tek bir operatör tarafından tezgah üstü operasyon için inşa edilen Yarı Otomatik Makineler. Kullanımı basit, temizlenmesi kolay, Az bakım gerektirir.

DOLDURABİLECEĞİ ÜRÜNLER:
  • Reçel, Çikolata Kreması, Marmelat, Ketçap, Mayonez, Salça, Hardal, Meze, Zeytin Ezmesi, Pasta ve Gıda Sosları, Bal, Tahin, Pekmez, Likit Soslar, Zeytinyağı, Nar Ekşisi, Sirke, Şalgam, Süt, Ayran, Kefir, Boza, Meyve Suyu, vb.
  • Güneş Yağı, Oje, Aseton, Bitkisel Yağlar, Masaj Yağları, Kolonya, Parfüm, Şampuan, Sıvı Sabun, Krem, Losyon, Maske, Saç Kremi, Saç Boyaları, Çamur, Vazelin, vb.
  • Tiner, Tutkal, Sıvı Zirai İlaçlar, Madeni yağ, Oto Kimyasalları, Antifriz, Mürekkep, Sıvı Bulaşık Deterjanı, Boya, Silikon, Epoksi, Gres Yağı, Ayakkabı Boyası, vb.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR