Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Ülker Çikolatalı Gofret Sınırlı Sayıda Üretilen Ambalajıyla Karşınızda!

​Ülker Çikolatalı Gofret Sınırlı Sayıda Üretilen Ambalajıyla Karşınızda!

Türkiye'nin en sevilen çikolatalı gofreti seçilen Ülker, bu özel ilgiyi boş geçmedi.

​Ülker Çikolatalı Gofret Sınırlı Sayıda Üretilen Ambalajıyla Karşınızda!
Lezzetiyle damakları fetheden Ülker Çikolatalı Gofret, artık sadece tatlarıyla değil, özel ambalajıyla da büyüleyecek. Ipsos şirketi tarafından gerçekleştirilen araştırmaya göre, Türkiye'nin en sevilen çikolatalı gofreti seçilen Ülker, bu özel ilgiyi boş geçmedi.
Bu özel anlam taşıyan başarıyla beraber, marka sadakatinin bir nişanesi olarak Ülker, sınırlı sayıda üretilen klasik ambalaj tasarımına yaptığı bu değişikliği reklam filmi ile tüketicilere duyurdu.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ISK – SODEX 2023'ün Ana Gündemi Sürdürülebilirlik

    ISK – SODEX 2023'ün Ana Gündemi Sürdürülebilirlik

    İki yılda bir iklimlendirme sektörünün tüm dünyadan temsilcilerini tek çatı altında buluşturan ve zemin hazırladığı iş birlikleriyle sektörün büyüme ivmesine önemli bir katkı sunan ISK-SODEX, bu yıl 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.... Devamı »
  • RSM Grup’tan İki Dev Yatırım

    RSM Grup’tan İki Dev Yatırım

    RSM Grup, elektrik malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Bimed’e ve ambalaj makineleri sektöründe faaliyet gösteren Beta-Pak’a çoğunluk hisselerini satın alarak ortak oldu.... Devamı »
  • Aile Şirketi olan DOL-MAK Makina’ya Yenilikler Katan İkinci Kuşak

    Aile Şirketi olan DOL-MAK Makina’ya Yenilikler Katan İkinci Kuşak

    DOL-MAK Makina İdari Koordinatörü Kübra Vardal Yavuztürk, DOLMAK’ın faaliyetleri ve ikinci kuşak olarak yapılan çalışmalarla ilgili yönelttiğimiz soruları yanıtladı. İkinci kuşak olarak, birincil hedefleri arasında şirketin var olan potansiyelini kullanarak geliştirmek, büyütmek ve ileriye taşımak olduğunu belirtti.... Devamı »