Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / TOS+H EXPO 2022 VE İSO İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU ONLINE KAYITLAR BAŞLADI

TOS+H EXPO 2022 VE İSO İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU ONLINE KAYITLAR BAŞLADI

Messe Düsseldorf ve Türk iş ortağı Tezulaş Fuar tarafından organize edilen TOS+H Expo ve İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu eş zamanlı olarak yapılacak.

TOS+H EXPO 2022 VE İSO İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU  ONLINE KAYITLAR BAŞLADI
www.tezulas-fuar.com

14-17 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ve KOSGEB tarafından uluslararası fuar olarak desteklenen TOS+H Expo – 4. Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarı tamamen dolmuş bulunuyor. Aralarında sektörün lider kuruluşlarının yanı sıra yeni katılımcıların da bulunduğu çok sayıda ulusal ve uluslararası firma fuarda yerlerini aldı.

stanbul Sanayi Odası İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu, fuar süresince üç farklı salonda sabah ve öğleden sonra yapılacak oturumlarla gerçekleştirilecek. Sempozyumun ana teması, İş Sağlığı ve Güvenliği olmakla birlikte Sürdürülebilirlik, Çevre, Enerji ve İş Hukuku gibi çalışma hayatının ana unsurlarını içeren oturumlara da yer verilecek.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SARAÇ’TAN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ

    SARAÇ’TAN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ

    55 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada plastik işleme makinelerinin tedariki, satış sonrası müşteri memnuniyeti ile sektörün önde gelen, güçlü ve rekabetçi firmalarından biri olan Saraç Plastik, bu yıl sektöre Full Elektrikli Enjeksiyon makinelerini sunuyor.... Devamı »