Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Universal Robots Ve Rapid Robotics Ortaklığını Duyurdu

Universal Robots Ve Rapid Robotics Ortaklığını Duyurdu

İşgücü sıkıntısı olmayan bir dünya vizyonuyla hareket eden işgücü çözümleri şirketi ve önde gelen cobot tedarikçisi Universal Robots, Kuzey Amerikalı üreticilere hızlı ve esnek otomasyon sağlamak için ortaklık kurdu.

Universal Robots Ve Rapid Robotics Ortaklığını Duyurdu
Rapid Robotics ve Unıversal Robots (UR) ile Danimarkalı işbirlikçi robot (cobot) üreticisinin Rapid Robotics'in, Kuzey Amerika'daki cobot çalışma hücreleri dağıtımı için işbirlikçi robot kolları tedarik edeceği yeni bir ortaklığı duyurdu. Yüksek kaliteli, çok yönlü robotların kanıtlanmış bir üreticisi olan Universal Robots, Rapid Robotics'in daha fazla sayıda müşteriye hizmet vermesini ve Rapid Robotics ulusal ayak izini genişletmeye devam ederken bile bekledikleri hızlı dağıtım sürelerini korumasını sağlayacak.

Rapid Robotics CEO'su ve Kurucu Ortağı Jordan Kretchmer, "Doldurulmamış, kritik üretim rollerinin sayısı arttıkça ve küresel ekonomik belirsizlik tedarik zincirlerini etkilemeye devam ettikçe, giderek daha fazla Kuzey Amerikalı üretici otomasyona yöneliyor. Universal Robots ile yaptığımız bu işbirliği, daha çeşitli yeteneklere sahip daha fazla cobot'u daha hızlı bir şekilde dağıtmamıza yardımcı oluyor ve sonuçta her şekil ve büyüklükteki üreticinin karşılaştığı zorluklarla başa çıkmasına ve hatta gelişmesine yardımcı oluyor." Dedi.

Universal Robots'un Bölge Satış Başkanı Bryan Bird, "Universal Robots, Kuzey Amerika'da son on yılını, insan ölçeğindeki çok çeşitli görevleri, kurulumu kolay cobot'larla otomatikleştirerek daha fazla insan gücünü serbest bırakmaya odaklanarak geçirdi. Rapid Robotics ile daha fazla otomasyon bariyerini yıkmamızı sağlayacak bir ortaklık içinde çalışmaktan ve üreticilerin personel bulamadığı işlere robotik işgücünü yerleştirmekten heyecan duyuyoruz." Dedi.

Neyin ve nasıl otomatikleştirilebileceğine dair daha fazla çeşitlilik, hem yeni hem de mevcut Rapid Robotics müşterileri için güçlü bir değişimi temsil ediyor. İşlerini büyütmek veya boş makine operatörü rollerini doldurmak isteyen mevcut müşteriler, Unıversal Robot'un cobot'larının sağladığı yeni yetenekler sayesinde hatlarının daha da fazla otomatikleştirildiğini görebilir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalajın Yıldızı DİMES

    Ambalajın Yıldızı DİMES

    Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, meyvelerin pozitif enerjisini Türkiye’deki tüm satış noktalarına taşıyan yeni ambalaj tasarımıyla gümüş ödülün sahibi oldu.... Devamı »
  • Karton ve Akıllı Ambalajlama

    Karton ve Akıllı Ambalajlama

    Ülkemizde ambalaj sektöründeki firmalar, akıllı ambalajlara uyum sağlayarak artan yatırımları ve gelişen yenilikçi çözümleriyle her geçen gün büyümeye devam etmektedir.... Devamı »