Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Enjeksiyon Çözümlerinde Yüksek Performans

Enjeksiyon Çözümlerinde Yüksek Performans

SEPLAS HIGHSUN SP Serisi ile standart makineye göre daha yüksek enjeksiyon ve mal alma hızı, daha hassas mengene hareketleri

Enjeksiyon Çözümlerinde Yüksek Performans
www.seplas.com.tr

SP Serisi, optimize edilmiş 5 nokta makas sistemi ile merkezde toplanan kitleme kuvveti, daha fazla açma stoku ve daha düşük makas gerilimi sağlar. Çelik Grafit burçlarla optimize edilmiş makas yapısı, makine ömrünü uzatırken daha düşük bakım maliyeti sağlar. Kuvvetlendirilmiş itici sistemi ve uzatılmış enjeksiyon stroku, daha rijit üretim imkânı verir. Plaka yanına montajı yeni mekanik emniyet çubuğu daha kullanışlı, daha emniyetli ve kalıp değişikliğinde ayar gerektirmez.

Enjeksiyon ünitesi hidrolik yağ geri dönüş mesafesini ve süresini minimuma düşürecek şekilde, yekpare döküm olarak tasarlanmıştır. Yüksek tekrarlanabilirlik ve stabil çalışma şartları içi enjeksiyon ünitesi lineer kızaklarla donatılmıştır. Elektronik basınç kontrol sistemi ile max, enjeksiyon hassasiyet ile çalışmayı destekler.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Türkiye'nin Makinecileri Rusya'da Putin'le Buluşuyor.

    Türkiye'nin Makinecileri Rusya'da Putin'le Buluşuyor.

    Makine sektörü Rus sanayinin teknolojide stratejik çözüm ortağı olmayı hedefliyor. Rusya Federasyonu’nun en büyük sanayi fuarı INNOPROM’da bu yıl partner ülke olan Türkiye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Tanıtım Grubu desteğiyle Ekaterinburg’ta tanıtım çalışmaları yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Gül Batur’un katılımıyla gerçeklesen fuarda Türkiye’nin Makinecileri markasıyla tanıtım çalışmaları yaptıklarını belirt... Devamı »