Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Drupa 2024 Fuarı, Baskı Teknolojisinin 12 Yıllık Birikimini Gözler Önüne Serecek

Drupa 2024 Fuarı, Baskı Teknolojisinin 12 Yıllık Birikimini Gözler Önüne Serecek

50 Türk katılımcının başvuru yaptığı Türk firmalar arasında; Somtaş Converting, TCE Makina, Revomac Makine,Roza Makina, Remak Makina, Gür-iş Makina, Frimpeks Kimya, Azuro Kimya, Kipaş Kağıt ve Vatan Makine yer alıyor.

Drupa 2024 Fuarı, Baskı Teknolojisinin 12 Yıllık Birikimini Gözler Önüne Serecek
21 Şubat 2024 Çarşamba günü Çırağan Palace Kempinski’de Tezulaş Fuarcılık iş birliği ile düzenlenen Drupa 2024 Fuarı’na ilişkin basın toplantısı gerçekleştirildi. Sude Yayıncılık olarak Packworld Türkiye dergimiz ile yerimizi alarak katılım sağladığımız toplantıya, Messe Düsseldorf İhtisas Fuarları Yöneticisi Sayın Erhard Wienkamp ve König & Bauer firması Yönetim Kurulu sözcüsü Sayın Dr. Andreas Plesske konuşmacı olarak katılarak Drupa 2024 Fuarı ile ilgili güncel bilgiler verdi.

Drupa 2024 baskı teknolojileri fuarı, 28 Mayıs - 7 Haziran tarihleri arasında sektörün önde gelen uluslararası karar vericilerinin bir araya gelerek güncel teknoloji trendleri ve çığır açan gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduğu bir fuar olacak.

Odak noktası, küresel dönüşümün önemli itici güçleri olan sürdürülebilirlik ve dijitalleşmenin mega trendleri olacak. En son 8 yıl önce 2016 yılında
gerçekleşen Drupa Fuarı, geçtiğimiz 8 yıl ile birlikte önümüzdeki 4 yıl hakkında da bilgi vermesi anlamında baskı teknolojileri alanında 12 yıllık bir birikim gözler önüne sermesi bekleniyor.

50 Türk katılımcının başvuru yaptığı Türk firmalar arasında; Somtaş Converting, TCE Makina, Revomac Makine, Roza Makina, Remak Makina, Gür-iş Makina, Frimpeks Kimya, Azuro Kimya, Kipaş Kağıt ve Vatan Makine yer alıyor.


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • GÜNEY ASYA’DA KEŞFEDİLECEK 9 ŞEHİR

    GÜNEY ASYA’DA KEŞFEDİLECEK 9 ŞEHİR

    Kuytu ormanları, harika plajları, hindistan cevizi ağaçları, görkemli şelaleleri, 21. yüzyılın ikonik şehirleri ve her mevsim ılıman iklimi ile Güney Asya tatil tercihlerinin vazgeçilmez odaklarından biri.... Devamı »