Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / TIPA ve PERFOTEC, Raf Ömrünü Uzatan Kompostlanabilir Paketler Oluşturmak İçin İşbirliği Yapıyor

TIPA ve PERFOTEC, Raf Ömrünü Uzatan Kompostlanabilir Paketler Oluşturmak İçin İşbirliği Yapıyor

TIPA Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.tipa-corp.com PERFOTEC Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.perfotec.com

TIPA ve PERFOTEC, Raf Ömrünü Uzatan Kompostlanabilir Paketler Oluşturmak İçin İşbirliği Yapıyor
TIPA Ve PERFOTEC, Raf Ömrünü Uzatan Kompostlanabilir Paketler Oluşturmak İçin İşbirliği Yapıyor
 
Kompostlanabilir ambalaj üreticisi TIPA ve raf ömrünü uzatma uzmanı PERFOTEC , taze ürünlerin raf ömrünü uzattığı bildirilen kompostlanabilir ambalajlar sunmak için ortaklık kurdu. 

TIPA ve PerfoTec, lazer mikro delikli kompostlanabilir filmleri kullanan çözümlerinin meyve, sebze ve çiçeklerin raf ömrünü iki kata kadar uzattığını söylüyor. 

TIPA' ya göre, kompostlanabilir ambalajı geleneksel bir plastik gibi işliyor, ancak kompost halinde hiçbir toksik kalıntı, mikroplastik veya diğer kirleticiler olmadan toprağa geri dönüyor. Şirket ayrıca çözümlerinin mevcut endüstri makineleri ve üretim uygulamalarıyla uyumlu olduğunu söylüyor. 
Bu arada, PerfoTec’ in patentli Yüksek Hassasiyetli Lazer Teknolojisi, gıda ambalajının geçirgenliğini uyarlayarak daha uzun raf ömrünü kolaylaştırır.
TIPA, kompostlanabilir filmler gibi geleneksel plastiğe alternatifler için artan pazar payının küresel esnek ambalaj pazarının büyümesine önemli bir katkı sağlayacağını öngörüyor. Pazarın büyüklüğünün 2025 yılına kadar 160,8 milyar dolardan 200,5 milyar dolara çıkması bekleniyor.

PerfoTec CEO'su Bas Groeneweg şunları söyledi: “Bu filmle aylarca süren denemelerden sonra, TIPA' nın kompostlanabilir filminin PerfoTec’ in patentli lazer perforasyonu ile birlikte meyveler, sebzeler ve çiçekler için en iyi raf ömrünü sağladığını fark ettik. Üreticiler ve perakendeciler için daha az kalite kaybı, daha az gıda israfı ve maliyet tasarrufu anlamına gelen daha uzun raf ömrü ve tazelik sağlar.  

“Geleneksel plastikten daha iyi performans gösterebilen kompostlanabilir ambalajlar oluşturmak için TIPA ile ortaklık yapmak, sürdürülebilir ambalajlama için ileriye doğru son derece heyecan verici bir adımdır. Kalite kayıplarına, gıda israfına ve plastik kirliliğine karşı atılan adımda üzerimize düşeni yapmaktan mutluluk duyuyoruz. " 

TIPA Satış Başkan Yardımcısı Ayellet Zinger şunları ekledi: “Teknolojilerimizi birleştirerek, TIPA ve PerfoTec, üretim için esnek ambalajlamayı optimize eden sinerjik bir ortaklık oluşturuyor.

“Tıpkı ambalajındaki ürün gibi ayrışan koruyucu ve tamamen kompostlanabilir bir filmle meyve, sebze ve çiçeklerin raf ömrünü uzatan sıra dışı bir ürün yarattık. TIPA ve PerfoTec, esnek ürün paketlemesi için büyük katma değer getiriyor, gıda ve ambalaj atıklarını azaltıyor ve sürdürülebilir ambalajın geleceği için çözümler sağlıyor. ” 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR