Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Smc'nin En Yeni Dijital Boşluk Denetleyicisi Isa3-L

Smc'nin En Yeni Dijital Boşluk Denetleyicisi Isa3-L

SMC'nin En Yeni Dijital Boşluk Denetleyicisi ISA3-L, IO-Link İle Uyumludur, Üreticilere 3 Bölümlü Veri Ekranı İle Bir Bakışta Daha Fazla Uygulama Kontrolü Ve Daha Fazla Bilgi Sunar.

Smc'nin En Yeni Dijital Boşluk Denetleyicisi Isa3-L
SMC'nin ISA3 dijital boşluk denetleyicisi serisinin en son sürümü, Endüstri 4.0 tarafından sunulan dijital talepleri karşılayan IO-Link iletişimi ve 3 renkli ekran sunar. ISA3-L, enerji verimliliği, kolay bakım ve neredeyse tamamen sessiz çalışma açısından mevcut yelpazenin tüm avantajlarını sunar. Ayrıca, işlem verileri olarak tedarik edilen giriş ve çıkış basıncı değerlerinin ölçümü ve net gösterimi nedeniyle uygulamaların daha iyi kontrol edilmesini sağlar.
IO-Link entegrasyonu aynı zamanda önleyici bakımı da destekler ve kaldırılan ayar değerlerinde istenmeyen değişiklikler riskiyle birlikte donanım ve programlama maliyetlerini azaltır. Görselleştirmeyi kolaylaştıran 3 bölümlü ekranı üç basit adımda ayarlanabilir. Alt ekran, 12 basamağa kadar farklı seçenek gösterebilir, seviye ölçer görselleri dokuz basamağa çıkarılmıştır, böylece iş parçalarının durumu daha ayrıntılı bir şekilde kontrol edilebilmektedir.
Uygulama ve montaj esnekliği ile sonuçlanan diğer özellikler arasında değişken bir kesme aralığı ve her iki tarafta manifoldda altı istasyona kadar bir besleme portu bulunur. Ayrıca, NPN / PNP seçeneği sensörün içerisinden seçerek değiştirilebilmektedir. Bu özellik olduğundan dolayı, gereken stok seviyeleri azaltılır. Servis ömrü için, tehlikeli ortamlarda çalışırken bile, ISA3-L IP67 derecesine sahiptir.
SMC'i yetkilisi: "SMC'de, müşterilerimize tüm otomasyon ihtiyaçları konusunda destek vermeyi misyon haline getiriyoruz ve bu dijital dönüşüm çağındaki zorluklarını karşıladıklarından emin olmak için ürünlerimizi sürekli gözden geçiriyoruz. “ISA3-L, nasıl bir arge sonrasında, mükemmel hale getirdiğimize harika bir örnektir, böylece müşterilerimiz işletme performanslarını optimize edebilir, doğru ve sürekli üretim için ihtiyaç duydukları verilere erişebilirler.” Genel otomasyon ve otomobil üretimi için uygun olan ISA3-L, işleme parçaları, kontrol konumlandırma kurulum bileşenleri, makineler için kalite kontrol veya kontrol parçaları ve hava kaçağı kontrolü dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar için idealdir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR