Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / 7 - 13 Mayıs 2020 Tarihleri Arasında Gerçeklesecek Olan Interpack Fuar’ı Tamamen Doldu...

7 - 13 Mayıs 2020 Tarihleri Arasında Gerçeklesecek Olan Interpack Fuar’ı Tamamen Doldu...

Interpack 7 - 13 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek

7 - 13 Mayıs 2020 Tarihleri Arasında Gerçeklesecek Olan Interpack Fuar’ı Tamamen Doldu...

Yaklasık 60 ülkeden beklenen 3.000 civarında katılımcı, 7-13 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçeklesecek ihtisas fuarının tüm 18 salonunun yanı sıra dıs mekânlarının büyük bölümlerini de isgal edecek. Interpack bünyesindeki ambalajlama teknolojileri tedarikçilerinin sunumlarını içeren endüstrinin özel ihtisas fuarı olan “components” üçüncü defadır interpack ile eszamanlı olarak geçici Salon 18’de yer almaktadır ve tamamen dolmustur. Tek bir biletle her iki ihtisas fuarına da giris mümkün olmaktadır.

Interpack 2020 ihtisas fuarı tamamen dolmus durumda. Ambalaj endüstrisi ve ilgili proses endüstrileri için en önemli uluslararası etkinligin son resmi kayıt tarihi yaklasırken, firmalar, önceki seferlerde oldugu gibi, Düsseldorf Fuar Merkezi’nin sunabildiginden çok daha fazla yer talep ettiler. Bu nedenle yaklasık 60 ülkeden beklenen 3.000 civarında katılımcı, 7-13 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçeklesecek ihtisas fuarının tüm 18 salonunun yanı sıra dıs mekânlarının büyük bölümlerini de isgal edecek. Interpack bünyesindeki ambalajlama teknolojileri tedarikçilerinin sunumlarını içeren endüstrinin özel ihtisas fuarı olan “components” üçüncü defadır interpack ile eszamanlı olarak geçici Salon 18’de yer almaktadır ve tamamen dolmustur. Tek bir biletle her iki ihtisas fuarına da giris mümkün olmaktadır 

Daha verimli ihtisas fuarı ziyareti 
Interpack, ambalajlama çözümlerine ve ilgili proses teknolojisine odaklanır; gıda, içecek, sekerleme, unlu mamuller, eczacılık, kozmetik, gıda dısı tüketim ürünleri ve endüstriyel ürünler alanındaki hedef gruplara hitap eder. Bu sektör-lerden gelen ziyaretçilerin uzun mesafeler kat etmelerini engellemek için, benzer alanlardaki katılımcılar bir araya getirilerek daha odaklı alt gruplar olusturulmustur. Bu nedenle, ilaç ve kozmetik ürünlerinin ambalajlanması alanındaki proses ve makine tedarikçiler Salon 15’ten Salon 17’ye kadar bir araya toplanmısken, interpack 2020’nin etiketleme ve tanıma teknolojisi, ambalajlama malzemeleri üretimi ve entegre ambalajlama bas-kısı alanlarına ilgi duyan ziyaretçileri aradıklarını Salon 8a ve 8b’de bulacaklardır. 

Ziyaretçilerin ilgilendikleri alanlardaki katılımcıları daha kolaylıkla bulabilmeleri için, bu salonlardaki sunular daha net bir sekilde yapılandırılmıslardır. Belirli proses adımlarına odaklanan sunular birbirlerine yakın sekilde gruplandırılmıslardır. Bu sadece yukarıda belirtilen alanlar için degil, aynı zamanda Salon 5, 6 ve Salon 11-15’de bulunacak olan yiyecek, içecek, tüketici ve endüstriyel malların ambalajlanmasında kullanılan prosesler ve makineler için de geçerlidir. Benzer sekilde sekerleme ve unlu mamullerin ambalajlanmasıyla ilgili proses ve makinalar da Salon 1, 3 ve 4’te yer alacaktır 

Ziyaretçilerin ilgilendikleri alanlardaki katılımcıları daha kolaylıkla bulabilmeleri için, bu salonlardaki sunular daha net bir sekilde yapılandırılmıslardır. Belirli proses adımlarına odaklanan sunular birbirlerine yakın sekilde gruplandırılmıslardır. Bu sadece yukarıda belirtilen alanlar için degil, aynı zamanda Salon 5, 6 ve Salon 11-15’de bulunacak olan yiyecek, içecek, tüketici ve endüstriyel malların ambalajlanmasında kullanılan prosesler ve makineler için de geçerlidir. Benzer sekilde sekerleme ve unlu mamullerin ambalajlanmasıyla ilgili proses ve makinalar da Salon 1, 3 ve 4’te yer alacaktır 

Yeni: Salon 1 ve Eingang Süd (Güney Girisi) 
Ilk olarak 1970’lerde insa edilmis olan Salon 1 ve 2, Messe Düsseldorf’un mimari sancak gemisi için alan yaratmak amacıyla interpack 2017’den kısa bir süre sonra yıkıldı: “Neue Messe Süd” (“Yeni Güney Ihtisas Fuarı Merkezi”), yarı saydam cam elyafı kuması ve entegre LED aydınlatma ile gerçeklestirilen 17 metre yüksekliginde sivri bir gölgeligi bulunan yeni Salon 1 ve hemen önündeki fuayede bulunan bir giris alanından olusmaktadır. Böylelikle interpack 2020 katılımcılarına en gelismis mimari ve teknolojiyle birlikte yaklasık 500 metrekare daha fazla alan sunmaktadır. Bina ayrıca altı konferans salonu içermektedir ve Güney Kongre Merkezi’ne (Congress Center Süd) dogrudan bağlıdır.

‘components’ interpack ile tamamen es zamanlı olarak yapılıyor ​
Son interpack’ta kazandıgı basarı üzerine, “components – interpack’taki özel ihtisas fuarı” kavramı, denenmis ve onaylanmıs bir sekilde bu sefer de tekrarlanıyor. 

Ziyaretçiler, bir kez daha, Düsseldorf fuar merkezinde merkezi bir konumda bulunan ve yaklasık 5.000 metrekarelik bir alan sunan geçici portatif Salon 18’de tedarikçi ihtisas fuarını bulacaklar. Bu salon, Salon 10 ile 16 arasında yer almaktadır ve interpack ihtisas fuarı süresince fuarın portföyünü; sürücü, kontrol ve sensör teknolojileri, endüstriyel görüntü isleme ürünleri, tasıma teknolojileri ve diger (makine) aksamları alanlarından gelen sunumlarla tamalayacaktır. Interpack’taki tüm katılımcı ve ziyaretçiler “components”e ücretsiz giris hakkına sahiptirler. 

SAVE FOOD için yeni ivme 
Interpack sırasında, SAVE FOOD konusu ilk kez gıda kayıplarını ve israfını azaltmak için çesitli kampanyalar ile birlikte Düsseldorf kentine sunulacak ve bu sayede halkın dogrudan katılım saglanmıs olacak. Program detayları halen resmi makamlarla görüsülerek gelistiriliyor. 

“Ambalajsız Yasam?” Konferansı ​
Sürdürülebilirlik, endüstriyi yıllardır sekillendiren ve son zamanlarda özellikle plastik ambalaj ko-nusundaki tartısmaların sonucu olarak oldukça tartısılan bir konu olmustur. Yeni “Ambalajsız Ya-sam?” konulu konferans, hem savunucularının ve hem de karsıtlarının neyin gerekli oldugunu ve nelerden kaçınılabilecegini söylemeleri ve kesfetmelerini saglamak için ambalajlama, sür-dürülebilirlik ve çevrenin bu çekismeli konusunu çesitli açılardan inceleyecek. Etkinlik sürdürülebilirlik ile çevreseli etki, hijyen ve gıda atıklarının azaltılmasına odaklanacak. Tanınmıs konusmacılar arasında, Henkel’den Ar- Ge ve Sürdürülebilirlik Baskanı Prof. Dr. Thomas Müller-Kirschbaum; Unilever’den Ambalajlama Sürdürülebilirlik Küresel Direktörü Louis Lindenberg ile Nestle’den Gıda Kategorisi Ambalajlama Bas-kanı Xavier Caro; Constantia Flexibles’in CEO’su Alexander Baumgartner’ın yanı sıra WWF’den Dr. Marina Beermann ve çevre örgütlerinden temsilciler, konusmacıların arasında yer alacak-lar. Bilimin önde gelen sesleri ve sürdürülebi-lirlik danısmanları da bu etkinlige katılacaklar: Systemiq’in kurucusu ve yönetici ortagı Prof. Dr. Martin Stuchtey, ifeu Enstitüsü’nden Frank Wellenre ve Thinkstep’ten Sophie Kesselbach analiz ve çözümlerini tanıtacaklar. Bu bir günlük konferans, ihtisas fuarının kapanıs günü olan 12 Mayıs’tan bir gün önce, CCD Süd’de Saat 1030 ile 1630 arasında gerçekleşecek. 

Düsseldorf’ta Startup Haftası 
Startup Haftası, sehirde ilk kez interpack ile birlikte eszamanlı olarak yapılacak – bu hafta, vizyonerleri, hırslı ve üstün basarılı kisileri gelecegin yenilikçi firmaları, hizmetleri ve ürünleri ile bir araya getirecek bir etkinlik. Düsseldorf’ta toplam 150 civarında etkinlik, atölye ve tanıtım sunumu düzenlenecek. 

Ihtisas fuarına yolculugunuzda size yardımcı olacak çevrimiçi hizmetler ​
Ziyaretçiler, www.interpack.com adresinde, ihtisas fuarı ziyaretlerini etkin bir sekilde planlamalarına yardımcı olacak faydalı araçlar bulacaklar. Bu araçlar, ziyaretçilerin kisisel Salon ziyaret planlarını olusturmalarına olanak saglayan katılımcı veri tabanını, fuarda firmalar tarafından sunulan en son gelismeler hakkındaki detaylı bilgileri ve bunların yanı sıra katılımcılarla toplantılar düzenleyebilmek için yeniden düzenlenmis bir eslestirme programını içermektedir. Ziyaretçiler için bir iPhone ve Android uygulaması da mevcut. Uygulamalar, digerlerinin yanı sıra, günlük olarak güncellenen katılımcı ve etkinlik ve tabanı, iletisim bilgileri, ürün bilgileri, randevu düzenleme formları ve ilgili katılımcılara iliskin notları kaydetme seçenegi de dahil olmak üzere grafik olarak optimize edilmis Salon planları ve katılımcı ayrıntıların sunuyor. Nerede olusturulduklarından bagımsız olarak, tüm platformlarda kisisel düzenlemek mümkün olmaktadır. Interpack’ın ana sayfasında ayrıca “Ambalajsız Yasam?” Konferansı, otel rezervasyon seçenekleri ve Düsseldorf’taki konaklamanızı planlamanıza yardımcı olmak amacıyla kentteki kültürel faaliyetler hakkında ipuçları verilmektedir. Interpack’ın “Tightly Packed” dergisindeki sektörden haberlere ve trendlerle ilgili makalelere de uygualmalardan erisilebilmektedir. 

Açılıs saatleri ve ücretler 
Interpack 7-13 Mayıs 2020 tarihleri arasında her gün 1000-1800 saatleri arasında açık olacaktır. e-Bilet olarak biletler Ekim 2019 ayı ortasından itibaren satısa sunulmus bulunuyor. www.interpack.com adresindeki on-line magazadan fuar öncesinde satın alanına günlük biletlerin bedeli 57,00 €’dur (fuar girisinde 67,00 €), ögrenciler ve çıraklar fuar girisinde 15,00 € ödeyeceklerdir. Üç günlük bir bilet on-line olarak 107,00 € karsılıgında satın alınabilir (fuar girisinde: 125,00 €). Tüm fuar boyunca giris saglayan yeni bir abonman bilet de bulunuyor. On-line olarak satın alındıgında 115,00 € tutarındadır (fuar girisinde: 145,00 €). On-line satın alınmıs tüm e-biletler, satın alan kisi tarafından bilgisayardan dogrudan yazdırılabilir. Interpack 2020’nin tüm giris biletleri ve katılımcı kartları ile fuara gidis-gelisler ve Messe Düsseldorf’a yakın bölgelerdeki sehirlere Verkehrsverbund Rhein-Ruhr (VRR-Ren-Ruhr Tasımacılık Agı) toplu tasımacılık sistemleri ile ulasım ücretsiz olarak saglanmaktadır. 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Değişen İnsan Kaynakları Trendleri: ‘Personel Yönetiminden İnsan Kaynaklarına Geçiş’

    Değişen İnsan Kaynakları Trendleri: ‘Personel Yönetiminden İnsan Kaynaklarına Geçiş’

    Tekerleğin bulunuşundan 1760’ta gerçekleşen Sanayi Devrimi’ne kadar insanoğlunun pek çok yeniliğe imza atması ve gelişmeleri bir adım öteye taşıması, bu sistemlere sürekli bir yenisini eklemesi ile gerçekleşmiştir. Bu gelişmeleri sağlayıcı, emek eşittir iş gücüdür. Beraberinde nitelikli iş gücü ve teknoloji gibi pek çok faktörü etkin bir şekilde kazandırmıştır. Beyza Nur Dudak İnsan Kaynakları Uzmanı... Devamı »