Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Şişelerin Paketlenmesi İçin Tasarlanmış Ve Geliştirilmiş Özel Çözümler

Şişelerin Paketlenmesi İçin Tasarlanmış Ve Geliştirilmiş Özel Çözümler

MARCHESİNİ GROUP Hakkında Detaylı Bilgi İçin: www.marchesini.com

Şişelerin Paketlenmesi İçin Tasarlanmış Ve Geliştirilmiş Özel Çözümler
Asetik İşleme

Aşılar için flakon, şişe ve şırıngaların aseptik doldurulması ve paketlenmesi. Mükemmel iç ve dış kap temizliği için çamaşır makinelerinden, sıvı veya dondurularak kurutulmuş ürünler için şişe doldurma ve kapatma için en gelişmiş teknolojilere kadar. Ayrıca, kamera doğrulaması ile tamamlanmış, şişelere veya kapak ve mühürlere kod yazdırmak için sürekli hareket makineleri tasarlıyor ve üretiyoruz.


Muayene Ve Kaçak Testi

Şu anda grubun bir parçası olan CMP Phar.ma, 1969'dan beri ampuller, flakonlar ve önceden doldurulmuş şırıngalarda sıvı, dondurularak kurutulmuş veya toz halindeki ürünlerin denetimi için makineler üretmektedir. Bu çözümler dakikada 450 parçaya kadar işleyebilir ve bir sızıntı test ünitesi ile birleştirilebilir.
 

,
Etiketleme

Neri Bölümümüz, geniş bir ürün yelpazesi için sterilizasyon tünelleri ve etiketleme makineleri üretiminde uzmanlaşmıştır. Çözümler, farklı şekil ve boyutlardaki cam şişeler, şişeler ve ampuller üzerindeki kendinden yapışkanlı etiketlerin uygulanması ve doğrulanması için bir veya iki etiketleme kafasına sahip makineleri içerir.
 


İkincil Ambalaj

Derin çekme tepsileri ve kağıt tepsileri paketleme ve biçimlendirme için makine ve hat üretiminde uzmanız. Kartonlama makinelerimiz, ürünleri en yüksek hassasiyetle taşıma, istifleme ve kartonlara nazikçe yerleştirme için en gelişmiş çözümleri sunar.




 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR