Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Palsgaard, K 2022'de Bitki Bazlı Polimer Katkı Maddelerini Sergileyecek

Palsgaard, K 2022'de Bitki Bazlı Polimer Katkı Maddelerini Sergileyecek

Palsgaard, Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşecek olan K 2022 Fuarı fırsatını değerlendirecek.

Palsgaard, K 2022'de Bitki Bazlı Polimer Katkı Maddelerini Sergileyecek
ww.palsgaard.com

Palsgaard, dünyanın önemli plastik ticaret fuarında Salon 
7, Kat 1, Stand D20’de yer alarak, sürdürülebilir polimer katkı maddelerinden oluşan eksiksiz portföyü ve yeni gelişmeler hakkında ilk elden fikirler sunacak. Ayrıca, K 2022 ziyaretçilerini polimer katkı maddeleri işinin geleceğine yönelik yapılan önemli yatırımlar hakkında da bilgilendirecek. Palsgaard Biyolojik Özel Katkı Maddeleri Küresel İş Direktörü Ulrik Aunskjær, “Plastik endüstrisi doğrusal bir ekonomiden döngüsel bir ekonomiye dönüşürken, geleneksel fosil bazlı formülasyonlara yenilenebilir alternatiflere yönelik hızla artan bir talep olduğunu” belirtti.

PALSGAARD, EİNAR® 981’İ PİYASAYA SÜRDÜ
Palsgaard, polipropilen ve polietilen polimerizasyon prosesi için verimli yeni bitki bazlı gıda sınıfı kirlenme önleyici katkı maddesini piyasaya sürdüğünü duyurdu. Yeni ürün, Einar® 981, şu anda kullanılan etoksillenmiş amin kimyasıyla ilgili ciddi endişeleri ortadan kaldırmak için geliştirilmiştir. Einar® 981, Almanya’nın Düsseldorf kentindeki K 2022’de resmi olarak piyasaya sunulacak. Palsgaard Biyolojik Özel Katkı Maddeleri Küresel İş Direktörü Aunskjær, “Einar® 981, müşteri ve pazar odaklı yenilenebilir polimer katkı maddeleri konusundaki uzmanlığımızı gösteren, son derece sürdürülebilir, yenilenebilir ve gıda sınıfı kirlenme önleyici proses yardımı ile bu zorluğun üstesinden gelmek için verdiğimiz yanıttır.” dedi.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Deniz Ürünleri Paketleme

    Deniz Ürünleri Paketleme

    Ülkemiz; iklim, toprak yapısı üç tarafı denizlerle çevrili gölleri, barajları, akarsuları ve kaynak suları ile su ürünleri potansiyeli bakımından oldukça şanslı bir ülkedir.... Devamı »