Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / SHAANXI BEIREN 50 Yıldır Üretmeye Devam Ediyor...

SHAANXI BEIREN 50 Yıldır Üretmeye Devam Ediyor...

SHAANXI BEIREN 50 Shaanxi Beiren, 1967 yılından bu yana endüstriyel baskı makineleri alanında hizmet vermektedir...

SHAANXI BEIREN 50 Yıldır Üretmeye Devam Ediyor...
Shaanxi Beiren Baskı Makineleri 1967 yılında kurulmuştur. 50 yıldan fazla süredir, Shaanxi Beiren kendisini, dönüştürücü ve endüstriyel baskı makinelerinin araştırılması ve geliştirilmesine adamıştır. 

Hâlihazırda ulusal yüksek teknoloji kurumuna bağlı olarak, Çin’in lider ambalaj makineleri tedarikçisi haline gelmiştir. Geliştirdiği rotogravür baskı makineleri, Çin Ulusal Teknoloji Yükseltme Programı kapsamındadır. 

Shaanxi Beiren mükemmele ulaşmak ve en iyisini üretmek amacıyla “iyi niyet yönetimi, ileri teknoloji, kaliteli yönetim, öğrenme ve inovasyon” ilkelerini benimsemiştir. 

AR-GE ekibi, yüksek düzeyde inovasyon yeteneği, esnek yönetimi, nitelikli mühendisliği ve kalifiye personel ekibi sayesinde nitelikli hatların oluşturulmasını sağlamaktadır. Kusursuz kalite kontrol sistemi ve makinelerin optimizasyonlarında gelişim sağlamak için Shaanxi Beiren’i destekleyen ulusal teknoloji enstitüleri büyük işbirliği göstermektedir. 

Shaanxi Beiren 30.000 metrekarelik bir alana sahip montaj atölyesi; 200’den fazlası orta seviye ve kıdemli teknisyen olmak üzere 800’den fazla nitelikli çalışanı entegre demir çelik döküm ve haddehane hattı; Almanya ve Tayvan’dan alınmış 70’den fazla CNC işleme noktası ile yapısal parçalarının üretimini hatasız ve kusursuz olarak gerçekleştirmektedir. 

Elektrik laboratuvarı, mekanik test platformu, test merkezi & üç boyutlu denetleme ekipmanı 

AR-GE projesi için 40’tan fazla kıdemli mühendis, 20’den fazla uzman derecesi ve üzerine sahip 110’dan fazla profesyonel mühendis ile Çin dahilinde en güçlü teknik ekibine sahip Özel Baskı Makinesi Araştırma Enstitüsü’dür. 

Shaanxi Eyaleti Baskı Mühendisliği ve Teknoloji Araştırma Merkezi’nde kurulmuş olan enstitü, baskı makinelerinin ana üretim noktaları ve kontrol teknolojilerinde tamamen uzmanlaşmıştır.

Doktora sonrası bilimsel araştırma kuruluşu, İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiştir. 

Kayıt fonksiyonu, gergi denetim sistemi, üretim yönetimi sistemi ve uzaktan arıza teşhis sistemi projeleri ile entegre olan elektronik hat şaftı (ELS) tahrik sistem ulusal icat patentini kazanmıştır.

400 m/dk. hıza sahip geniş rotogravür baskı; 300 m/dk. hızda ELS tahrik sistemli rotogravür baskı; frensiz kontrol sistemi ve 300 m/dk. hızında C.I. flekso baskı; yüksek hassasiyet ve optik standarda sahip laminasyon kaplama makinesi; 400 m/dk. hızla solventsiz laminasyon; VOC ve enerji tasarrufu ekipmanı. 

Shaanxi Beiren Printing Machine Co. Ltd. 2017 yılında Cerutti Packaging Equipment SPA ile işbirliği yaparak R982 rotogravür baskı makinesi teknolojisini lisanslı olarak üretmeye başlamıştır. 

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR