Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / SARAÇ’IN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ Sektöre Birçok Avantaj Sunuyor

SARAÇ’IN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ Sektöre Birçok Avantaj Sunuyor

Saraç Plastik, 55 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada plastik işleme makinelerinin tedariği, satış sonrası müşteri memnuniyeti ve süreç-sonuç takibi ile sektörün önde gelen, güçlü ve rekabetçi firmalarından biridir.

SARAÇ’IN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ Sektöre Birçok Avantaj Sunuyor
www.sarac.com 

Servo enerji tasarruflu yüksek hızlı ve iki plaka hidrolik enjeksiyon makine serilerine ilaveten, SARAÇ müşterilerine Japon tasarımı olan Full Elektrikli Enjeksiyon Makinelerini de sunmaktadır. Kapama güçleri 400 kN ile 6500 kN arasında olan bu makineler; hız, netlik ve ekonomik verimlilik sağlamakla birlikte, kullanıcı dostudur. SRC-AE serisi makineler, yüksek kalite gerektiren parçaların süreklilik ve verimlilikle üretimi için uzun ömürlü, tamamı elektrikli plastik enjeksiyon makineleridir.

SİSTEM AVANTAJLARI
Yeni serimiz tam elektrikli enjeksiyon makinelerinin, eşdeğer hidrolik makinelere kıyasla yaklaşık %50-70 enerji ve su tasarrufu gibi birçok avantajı vardır. Yüksek hassasiyet ve kısa çevrim süreleri sağlamak için paralel vidalı mil hareketleri, kalıp korumalı özel optimizasyon özelikleri, yağ kullanımının olmayışı gibi standart uygulamalarla enerji tasarrufu yapar ve azaltılmış su tüketimi, gürültü seviyelerinin önemli ölçüde düşürülmesi gibi birçok avantaj sağlayarak, verimlilik elde edilmesine ve üretim maliyetlerini düşürmeye odaklanır. Bu özellikler yüksek güvenilirlik, tekrarlanabilirlik ve hassasiyeti temin eder

FULL ELEKTRİKLİ PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİNİN, HİDROLİK MAKİNELERE ORANLA EN BÜYÜK FARKLILIĞI;
• Hidrolik yağ kullanılmaması.
• Düşük çevirim zamanları, herbiri farklı bir motor tarafından tahrik edilen hareketler sayesinde birçok hareket simultane olarak yapılabilmekte ve dolayısıyla çevirim süresinden tasarruf edilebilmektedir.
• Tüm hareketler 4 servo motor ile standart olarak elektrikle çalışır ve bu durum maksimum hassasiyet için doğrudan kontrol sağlar.

NEDEN FULL ELEKTRİKLİ ENJEKSİYON MAKİNELERİNİ SEÇMELİSİNİZ?
• Hassas: Yüksek torklu direk sürücülü motorlar sayesinde sıra dışı yüksek hassasiyet ve tekrar eden proses sabitliği.
Ekonomik: Hidrolik makinelere kıyasla %50-70 daha az elektrik faturası.
Hızlı: Makine çevrimindeki bütün hareketlerin sınırsız paralel çalışma özgürlüğü sayesinde çevrim süresi düşerek hızlanır.
Güvenilir: Hareket eden aksamların az olmasından kaynaklanan düşük bakım ve stok maliyeti.
Temiz: Fan soğutmalı motorlar ve sürücüler ile temiz oda şartlarına uygundur.
Sessiz: Daha sessiz çalışma ortamı sunar. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR