Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / PLASTİK SEKTÖRÜNE POEX’TEN BİR İLK

PLASTİK SEKTÖRÜNE POEX’TEN BİR İLK

Aynı yöne dönen çift vidalı ekstrüderler üreticisi Polimer Teknik, kompaund sektörünün yüksek kapasite ihtiyaçlarına cevap oluşturacak ekstrüder hattını piyasaya sundu.

PLASTİK SEKTÖRÜNE POEX’TEN BİR İLK
Türkiye’de alanında hiçbir üreticinin bulunmadığı 2007 yılında aynı yöne dönen çift vidalı ekstrüder ve ekipmanlarının üretimini yapmak üzere kurulan Polimer Teknik, poex markasıyla kompaund ve masterbatch sektörüne yenilikler sunmaya devam ediyor. Lokal ve küresel plastik pazarlarının büyümesine paralel kompaund sektöründe de artan kapasite ihtiyaçlarına cevap oluşturan poex T110 aynı yöne dönen çift vidalı ekstrüder, yüksek kapasitesi ile birim üretim maliyetlerini düşürmeyi de vadediyor.


Plast Eurasia Istanbul 2022’de, 12. salon 1223A numaralı stantta sergilenen poex T110 aynı yöne dönen çift vidalı ekstrüder, 108 mm vida çapına sahip, 570 kW su sogutmalı yüksek verimli Elin motor, Mayr tork limitörü, yüksek çıkıs torkuna sahip Zambello redüktörüne sahip. Ayrıca Brabender
gravimetrik besleyiciler ve Maag sualtı kesim sistemi ile desteklenen ekstrüder hattı, yüzde 83’e varan mineral dolgu imkanı ve saatlik 2500 kilogramlık üretim kapasitesi ile yükseklik dolgulu kompaund pazarına hitap ediyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Depart ve Dm Packaging Temsilcilik Anlaşması İmzaladı

    ​Depart ve Dm Packaging Temsilcilik Anlaşması İmzaladı

    Tüm dünyada 80’den fazla ülkede değirmencilik, makarna üretimi, lojistik çözümleri, gıda işleme ve paketleme endüstrileri alanlarında hızla büyüyen Depart; İtalyan paketleme makineleri üretici DM Packaging ile el sıkışarak paketleme alanındaki hizmet ağını bir kademe daha genişletti!... Devamı »