Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Derneklerden / OMÜD' den Yükselen E-Ticaret Sektörü, Sektörün Dinamikleri ve Geleceği Semineri

OMÜD' den Yükselen E-Ticaret Sektörü, Sektörün Dinamikleri ve Geleceği Semineri

OMÜD Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.omud.org.tr

OMÜD' den Yükselen E-Ticaret Sektörü, Sektörün Dinamikleri ve Geleceği Semineri
OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği pandemi sürecinin başlangıcından bu yana düzenli olarak çevrim içi seminerler düzenliyor. Seminerlerde gündeme ve sektöre ilişkin konular ile alanında uzman isimler ağırlanıyor.
OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği, koronavirüs salgının başlangıcından bu yana başlatılan OMÜD Seminerler Serisine devam ediyor. OMÜD’ün sosyal medya hesapları üzerinden duyurularını yaptığı seminerlerde her ay ilginç konu ve konuşmacılar eşliğinde seminerler gerçekleşiyor. Yaptığı en son seminerde, pandemi ile öne çıkan ve geçtiğimiz yıl rekor bir büyümeye imza atan e-ticaret sektörünü ele aldı.

OMÜD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Sükan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ekmekçi konuk oldu. Seminerde e-ticaret sektöründeki güncel veriler, pandemi süreci değerlendirmeleri, pandemi sonrası için beklentilerle sektörün sorunları, yürütülen çalışmalar ve e-ticaret sektörüne oluklu mukavvanın sunduğu avantajlar, oluklu mukavvanın dayanıklılık özelliği sayesinde ürünlerin zarar görmeden tüketicilere ulaştırılmasındaki kritik rolü konuşuldu. Bunların dışında oluklu mukavva sektörü ve e-ticaret sektörünün yakın ilişkisinin detaylarına yer verilen seminerde iki sektör arasındaki ilişkinin geliştirilmesine yönelik başlıklara da değinildi.
Seminere konuk olan ETİD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ekmekçi ise “Pandeminin etkisiyle 2020’de sektör rekora imza atarak, yüzde 85 oranında büyüdü. E-ticaret sektörünün yılı yaklaşık 250 milyar TL’lik hacimle kapatmasını bekliyoruz. Yıl genelinde ise tüketici taleplerine yönelik yapılacak yatırımlarla e-ticaretin yıllık bazda 400 milyarı geçeceğini öngörüyoruz” şeklinde konuştu.
OMÜD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Sükan ise “E-ticaret oluklu mukavva kullanımının artmasında ve tüketici tarafından deneyimlenmesinde en önemli mecralardan bir tanesi. İki sektör için de birlikte büyüme fırsatları göz kamaştırıcı” dedi.
Sektör tarafından yoğun ilgi ile takip edilen ve paydaşları bir araya getiren OMÜD Seminerler Serisi önümüzdeki aylarda da yapılmaya devam edecek. Yapılacak seminerlerin duyurularını OMÜD’ün sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Güzellik Sektörünün Buluşma Noktası; BeautyEurasia

    Güzellik Sektörünün Buluşma Noktası; BeautyEurasia

    Türkiye ve Avrasya’nın lider sektör ve iş birliği platformu olan BeautyEurasia, 12 Haziran’da kapılarını açıyor. Yurt dışından yoğun talep ve ilgi gören BeautyEurasia’da 40 ülkeden 600’ün üzerinde profesyonel satın almacıyı katılımcılarla buluşturmak için hazırlıklar sürüyor.... Devamı »
  • Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği

    Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği

    4 Eylül 2013 tarihinde çıkan “Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği” ile gelen yeni uygulamalara ilişkin piyasada farklı yorumlar olması sebebiyle, kendi ihtisas alanı da olan bu özel ve önemli konu hakkında Esit, okuyucuları bilgilendiriyor…... Devamı »
  • İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    PACKWORLD 188. Haziran sayımızda İskandinav yarımadasının, Danimarka ülkesini siz değerli okuyucularımıza tanıtmıştık. Bu sayımızda ikinci ülkesi olan İsveç’i sizlere detaylı bir şekilde sunmaya çalışacağız.... Devamı »