Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Endüstriyel Dijital Dönüşümün Geleceği

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Endüstriyel Dijital Dönüşümün Geleceği

ROCKWELL AUTOMATİON Hakkında Detaylı Bilgi İçin: www.rockwellautomation.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Endüstriyel Dijital Dönüşümün Geleceği
Rockwell Automation, 2021 yılı ve gelecek için EMEA'da Endüstriyel Dijital Dönüşüme Yönelik Yönetici Tahminleri çalışmasını tamamladı
Endüstriyel otomasyon ve dijital dönüşüm alanında dünya liderlerinden Rockwell Automation, yaptığı araştırmalarla sektörün gelişimine katkılarını sürdürüyor. 2021 yılı ve sonrası için EMEA'da Endüstriyel Dijital Dönüşüme Yönelik Yönetici Tahminleri konulu IDC Yönetici Özeti çalışmasına sponsor olan şirket, sektörün gelişimine ışık tutuyor. Endüstriyel otomasyonda dünya liderlerinden Rockwell Automation, sponsor olduğu,  2021 yılı (ve sonrası) için EMEA'da Endüstriyel Dijital Dönüşüme Yönelik Yönetici Tahminleri konulu IDC Yönetici Özeti çalışmasının yayınlandı. İşletmelerin dijital dönüşüme olan yaklaşımlarını belirsizlik karşısında iş süreçlerini nasıl revize ettiklerini, bu değişikliklerin onları nasıl etkilediğini ve gelecekte nasıl etkileyeceğini  ele alıyor.
 

IDC Yönetici Özeti’nde uçtan uca tüm süreçler yer alıyor

İvme kazanan kesintileri yönetme, dijital dönüşüm için stratejik bir yaklaşım geliştirme, etkisi yüksek süreçler oluşturma, personel deneyimini dönüştürme gibi süreçlere değiniliyor. Teknoloji yığınını geleceğe hazır hale getirme, bütüncül bir dijital dönüşüm stratejisi uygulayarak performans yükseltme, teknolojilere ve süreç yakınsamasına öncelik vererek gerçek ticari sonuçlar elde etme, birbiriyle bağlantılı teknoloji yığınlarına ve yüksek kaliteli verilere sahip olma, özetin diğer konuları arasında yer alıyor.
 

“Eski yöntemlere sadık kalma isteğine direnç göstermemiz gerekiyor”

Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan Rockwell Automation EMEA Başkanı Susana Gonzalez, "Gelen haberler iyileşme belirtilerinin olduğunu gösteriyor ve biz de öğrendiklerimizden ders çıkartarak geleceğe bakmanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu yıl sergileyeceğimiz yaklaşım konusunda esnek olmamız ve 'eski yöntemlere' sadık kalma isteğine direnç göstermemiz gerekiyor. Ancak deneyimlerden yola çıkarak sahip olduğumuz algıları değiştirmeye açık olursak büyüyebiliriz - inandıklarımız ancak yanlış oldukları kanıtlanıncaya kadar geçerlidir.

 
Yüzde 5 verimlilik artışı sağlayacak

IDC'nin IDC Manufacturing Insights EMEA Başkanı Jan Burian, "IDC'nin beklentisi 2021'in sonuna kadar tüm üretim tedarik zincirlerinin yüzde 90'ı, gerçek bir esnekliğin sağlanması için gerekli olan teknolojilere ve iş süreçlerine yatırım yapacak ve bu da yüzde 5 verimlilik artışı sağlayacak" dedi.
 

Dijitale yapılan yatırımlar 2022’ye kadar yüzde 40 artacak

IDC'nin IDC Manufacturing Insights EMEA Araştırma Müdürü Lorenzo Veronesi, "IDC, otonom operasyonları desteklemek üzere kuruluşlar tarafından veri yönetimi, dijital mühendislik işlevleri ve dijital operasyon teknolojilerine yapılan yatırımların 2022 yılına kadar yüzde 40 oranında artmasını bekliyor" şeklinde konuşarak görüşlerini paylaştı.
 

Dijital dönüşüm yetersiz kalan şirketler sürece uyumda zorlandı

"Dijital dönüşüm" konusunda yetersiz kalan şirketler uyum sağlamayla ilgili büyük zorluklar yaşarken, Endüstri 4.0 yaklaşımını önceden benimsemiş ve bu alanda önemli ilerlemeler kaydetmiş şirketler başarılı oldu.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • NOVAKÜP KÜP KESİM MAKİNELERİ

    NOVAKÜP KÜP KESİM MAKİNELERİ

    Özellikler: • Makinenin tamamı gıda tüzüğüne uygun krom malzemeden üretilmiştir. Bu sayede makine paslanmaya karşı korunmaktadır. • Küp kesim ölçüleri; 5 mm ile 85 mm aralığında olup 5mm katlarında kesim yapılabilir.... Devamı »
  • Doğa Tutkunlarını Mest Edecek 5 Rota

    Doğa Tutkunlarını Mest Edecek 5 Rota

    Yeni yerler keşfederken dikkatinizi en çok doğal güzellikler çekiyorsa, doğa ile iç içe olmak sizler için vazgeçilmez bir tutkuysa bu yazımıza göz atmanızda fayda var. Doğa tutkunlarını kendine hayran bırakacak, birbirinden güzel doğa manzaraları rotalarını bu sayımızda sizler için hazırladık.... Devamı »