Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Dardanel’den Yeni Gurme Lezzet Somon Havyar

Dardanel’den Yeni Gurme Lezzet Somon Havyar

Seçkin sofraların olmazsa olmazı havyar, Dardanel uzmanlığıyla sofralardaki yerini aldı.

Dardanel’den Yeni Gurme Lezzet Somon Havyar
En nezih şartlarda titizlikle hazırlanan Dardanel Somon Havyar, ilk günkü tazeliğinde lezzet uzmanlarını bekliyor.
 
Balık tutkunlarının vazgeçemediği lezzetlerden havyar, Dardanel güvencesiyle raflardaki yerini aldı. Lezzetinin yanı sıra yüksek protein ve Omega3 kaynağı Dardanel Somon Havyar en seçkin sofraların baş tacı olacak.
 
İster misafirlerinize hazırlayacağınız kanepelerde, isterse ekmeğin üstüne sürülerek tüketilen bu özel lezzet, pratik ambalajında Dardanel kalitesiyle tat uzmanlarıyla buluşuyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Metal Ambalaj İhracatında Lider Sarten Oldu

    ​Metal Ambalaj İhracatında Lider Sarten Oldu

    Yurt içi ve yurt dışında 21 fabrikası ile hizmet veren Sarten Ambalaj, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB), tarafından düzenlenen ‘İhracatın Metalik Yıldızları’ ödül töreninde, ‘Metal Ambalaj’ kategorisinde birinci oldu.... Devamı »
  • Gıda Üretim Alanında Hijyenin ve Kullanılan Ekipmanın Önem

    Gıda Üretim Alanında Hijyenin ve Kullanılan Ekipmanın Önem

    Ham haldeki besinlerin işlenerek tüketime sunulduğu işletmelere genel olarak gıda üretim alanı adı verilir. Gıdaların gıda üretim alanı hijyen kurallarına uygun olarak üretilmeleri insan sağlığı için önemlidir. Gıda üretim alanlarının temizliğinde kullanılan ekipmanlar ise gerçek hijyen koşulların sağlanması için büyük önem taşırlar.... Devamı »
  • Muratbey’in Yeni Lezzeti Raflarda

    Muratbey’in Yeni Lezzeti Raflarda

    Yenilikçi ürünleri ile peyniri günün her saati tüketilebilen sağlıklı bir atıştırmalığa çeviren Muratbey, yeni atıştırmalık ürünü TOPİ peyniri tüketicilerin beğenisine sundu.... Devamı »