Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Omron, Cobot Paletleme Çözümünü Piyasaya Sürüyor

Omron, Cobot Paletleme Çözümünü Piyasaya Sürüyor

OMRON'un makine kontrolöründeki yeni Paletleme Fonksiyon Bloku, çeşitli palet modellerinin hızlı ve kolay bir şekilde kurulmasını sağlar

Omron, Cobot Paletleme Çözümünü Piyasaya Sürüyor
OMRON, kolaboratif robotlar için daha esnek üretim süreçlerine yönelik ihtiyacı karşılarken, programlama süresini azaltan yeni bir paletleme çözümünü piyasaya sürdü. PLC tabanlı cobot paletleme çözümü, özel bir Paletleme Fonksiyon Bloku ile donatılmış OMRON NX1 serisi modüler makine kontrolöründe oluşturulmuştur.

Benzersiz bir fonksiyon blokuyla OMRON'un NX makine kontrolörü üzerine inşa edilen çözümün temel işlevleri arasında hızlı palet modeli tanımı, eğitim yoluyla kolay adım adım kurulum ve kalibrasyonun yanı sıra kapsamlı bir üretim gösterge panosu yer alır. Çözümün esnekliği, ek işlevlerin kolayca genişletilmesini ve entegre edilmesini sağlar. NX makine kontrolörü doğrudan cobot kontrolörüyle haberleşir ve tutucu, sütun, konveyör bandı, emniyet komponentleri, sensörler ve servo motorlar gibi paletleme çözümleri için gereken çeşitli giriş ve çıkış cihazlarını ve araçlarını sorunsuz bir şekilde yönetir. Bu, sıralama işleminin tamamının PLC'den yapılmasını sağlar. Çözüm, çalışma için insan makine arayüzüne bağlanabilir.


0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR