Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Çok Küçük Miktarlarda Çok Yönlü Toz Ambalajlama

Çok Küçük Miktarlarda Çok Yönlü Toz Ambalajlama

GEA SmartFil M1: Teknoloji grubu GEA, süt ürünleri ve gıda tozları veya granülleri için yeni bir ambalajlama hattını piyasaya sürüyor.

Çok Küçük Miktarlarda Çok Yönlü Toz Ambalajlama
100'den fazla olası varyant ile SmartFil M1; kuru, ince tozlardan kaba taneli ürünlere kadar hemen hemen her uygulamaya uygun şekilde yapılandırılabilir. Yeni makine, 25 kg ürün boyutunda saatte 120 torba veya saatte üç ton nominal dolum kapasitesi sunuyor. Paketlenen ürüne bağlı olarak, paketleme sistemi, dikey burgu ve yatay titreşimli besleyici dâhil olmak üzere yapılandırılabilir ürün ölçüm seçeneklerine sahip. Müşteriler ağzı açık torbalara, kutulara veya çeşitli boyutlarda varillere ambalajlamayı seçebilirler. Kapatma, ambalajlama çeşidine bağlı olarak yapılandırılabilir. Plastik ambalajların hermetik sızdırmazlığı için de darbeli sızdırmazlık sunulmaktadır. 

Yerleşik yüksekliği ayarlanabilir konveyör sistemi, operatörün ergonomik bir yükseklikte çalışmasına olanak sağlarken, ambalajlama değişikliklerini hızlandırır ve basitleştirir. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

    RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

    Eş konumlu baskı ve reklamcılık fuarı Printech ile birlikte, bu yılki sergi alanı 32.800 m2'yi aştı. RosUpack’e 36 ülkeden gelen 100'den fazlası fuarın yeni katılımcıları olan 650’den fazla şirket katıldı. Katılan ziyaretçi sayısı %17 arttı - 70 ülkeden ve Rusya'nın 79 bölgesinden 23.051 kişi katıldı.... Devamı »