Pazar , 19 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Nitelikli Ekip, En İyi Fiyat, Kaliteli Malzeme: Berat Makina

Nitelikli Ekip, En İyi Fiyat, Kaliteli Malzeme: Berat Makina

Berat Makina,1990 yılından bu yana plastik enjeksiyon makineleri, yeni üretim ve 2. el alım satım, tamir revizyon ve servis işleri ile hizmet vermektedir.

Nitelikli Ekip, En İyi Fiyat, Kaliteli Malzeme: Berat Makina
Firmamızın yaptığı enjeksiyon makineleri ve hammadde kurutma sistemleri imalatı da bulunmaktadır. Müşterilerimizin isteği doğrultusunda şişirme, enjeksiyon şişirme, silikon makinesi, robot otomasyon sistemleri, plastik kalıp imalatı, plastik şişirme, silikon makinesi üretimi yapmaktayız.
Plastik enjeksiyon makine imalatını yapmamızın dışında; ithal ürettirmiş olduğumuz SANSHUN marka plastik makinelerinin temini, tamir, revizyon, servis hizmeti de müşterilerimize sunmaktayız.

Berat Makina, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuiyetini esas almıştır. İmal etmiş olduğumuz enjeksiyon makineleri ile enjeksiyon makineleri üreticileri arasında yerini almış olup diğer birçok firmaya kendi bünyesinde parça imalatı ve bakım onarım servisi hizmetlerini en iyi şekilde vermeyi amaçlamaktayız.

Firmamız her türlü endüstriyel makine ve otomasyon hatları ile yurt içi ve yurt dışı ortamda faaliyet göstermektedir.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • “Bizim Uzmanlığımız Sizin Avantajınız”

    “Bizim Uzmanlığımız Sizin Avantajınız”

    Grandpack Firma Sahibi Fatma Gölgeci ile birlikte keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Teknolojiyi ve inovasyonları yakından takip ettiklerini belirten Gölgeci, "Esas hedefimiz ve projelerimiz; baştan sona müşterilerimizin üretim sürecinde kaliteli ve doğru yatırım yapmalarını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.... Devamı »
  • Tetra Pak İzmir’den Dünyaya Ambalaj İhraç Ediyor

    Tetra Pak İzmir’den Dünyaya Ambalaj İhraç Ediyor

    Tüm iş süreçlerinde gıdanın yanı sıra insanı ve doğayı korumaya yönelik bir yaklaşımla hareket eden Tetra Pak Türkiye, sürdürülebilirlik yaklaşımı ve çevreye duyarlı çalışmalarıyla hem bölgeye hem de Türkiye’ye katkı sağlamaya devam ediyor.... Devamı »