Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Online Pazar Yeri Platformu ‘Benimmakinem.net’ Artık Hizmetinizde

Online Pazar Yeri Platformu ‘Benimmakinem.net’ Artık Hizmetinizde

Endüstriyel makine ve ekipman tedariği için zamanın ve detayların önemini göz önünde bulundurarak, en uygun makineyi satın almanız veya satmanız için BenimMakinem.net en doğru çözümleri sunmak için programlandı.

Online Pazar Yeri Platformu ‘Benimmakinem.net’ Artık Hizmetinizde
www.tepro.com.tr
BenimMakinem.net, üretim hatlarını yenilerken ikinci el makinelerini/ekipmanlarını değerlendirmek isteyen işletmeler başta olmak üzere, portföyündeki makine/ekipmanlar için satış kanalı arayan firmalar için de en uygun çözümleri üretiyor. Açılışını plastik, metal ve fabrika ekipmanları kategorileri ile yapan BenimMakinem.net, ilerleyen günlerde komponent, yedek parça, ambalaj, gıda ve diğer sektör kategorileri de hizmete sunacak. Yakın zamanda hizmet ilanı kategorisi ile teknik servis, lojistik, ekspertiz, bakım, finans gibi destekleyici sektörlere de hizmet verecek. BenimMakinem.net, yeni veya ikinci el makinelerinizi uygun alıcılar ile buluşturmak üzere satıcılara sektörün en kullanışlı mağaza özelliklerini sunarak hem ticari hem de zaman kazanımlarınızda fark yaratacak bir platform sunuyor. Alıcılar için ise detaylı makine/ekipman arama özelliğinin yanı sıra güvenli alışveriş politikası ile hizmet veriyor. 

Tepro Makine Kurucu Ceo’su Semih Doğan, makine alım satımında online pazar yeri platformu olarak hizmete sundukları BenimMakinem.net sürecini şöyle değerlendirdi: 

“Süreç içinde makine ve ekipman sektöründe tüm kategorilerde en detaylı veritabanı yapısına sahip olarak, ülkemizin en güçlü makine pazar yeri platformu olmayı hedeflemekteyiz. Özellikle ikinci el ticareti ile makine geri dönüşüm politikası ile sektörde yerli ekonomiye katkıda bulunarak, ikinci ellerin ihracatına olanak sunarak, ülkemize katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz. Bu amaca uygun olarak ilerleyen aylarda üyelerimize hedef pazarlar belirleyip, site üzerinden yurt dışına satma imkânı sunacağız.”

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Balkanlarda seyahat etmenin şüphesiz en güzel yanı aramızdaki 5 asırlık duygusal bağ. Atatürk’ün yetiştiği topraklara yolculuk, bugün hala şakır şakır Türkçe konuşan Türk nüfusu, Osmanlı’nın arkasında bıraktığı mimari ve kültürel izler insanın kalbine dokunuyor. Bu sebeple Avrupa’daki diğer yerlerden çok daha duygusal bir ülkedir.... Devamı »