Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Geri Dönüşüm / Mondi’den Warmhaus İçin %100 Geri Dönüştürülebilir Oluklu Mukavva Ambalajlar

Mondi’den Warmhaus İçin %100 Geri Dönüştürülebilir Oluklu Mukavva Ambalajlar

Mondi’nin müşteriye özel MonoCorr Box çözümü, beyaz eşya ambalajlarını Türkiye’de %100 geri dönüştürülebilir hâle getiriyor.

Mondi’den Warmhaus İçin %100 Geri Dönüştürülebilir Oluklu Mukavva Ambalajlar
www.mondigroup.com.tr
 
Kompakt MonoCorr Box, bir palete %20 daha fazla bitmiş ürün istiflenmesine olanak sağlıyor. Amaca uygun ambalaj tasarımı, Warmhaus’un sürdürülebilirlik hedeflerini destekliyor ve müşterilerini memnun ediyor.

Ambalaj ve kâğıtta küresel bir lider olan Mondi, ev ısıtmasına yönelik radyatörler ve kazanlar üreten Türk şirketi Warmhaus için tümüyle geri dönüştürülebilen bir ambalaj çözümü yarattı. Yeni Monocorr Box, paketlenmiş ürünleri destekleyen ara parçalar da dâhil olmak üzere %100 geri dönüştürülebilir oluklu mukavvadan yapılıyor. 

Mondi Tire Kutsan Satış & Pazarlama Direktörü Metin Morhayim şunları söyledi: “EcoSolutions yaklaşımımızla müşterilerimizin sürdürülebilir ambalaj beklentilerini karşılamayı ve aynı zamanda istifleme ve sevkiyat süreçlerinin verimliliğini artırmayı başardık. EPS köpük parçaların ortadan kaldırılması, beyaz eşya ve diğer ev aletlerine yönelik ambalajların döngüsel bir ekonominin parçası hâline getirilmesinin anahtarıdır. Monocorr Box ürünümüz gibi çözümler, beyaz eşya sektörünün EPS köpüğü kullanımını terk etmesine ve tümüyle geri dönüştürülebilir ambalajlara geçmesine önemli ölçüde katkıda bulunabilir.”
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR