Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Meal Box’tan İftariyelik ve Ramazana Özel Menüler

Meal Box’tan İftariyelik ve Ramazana Özel Menüler

Leziz ev yemekleri konseptiyle kısa sürede büyük beğeni kazanan Meal Box, ramazana özel iftariyelik ve menülerini açıkladı.

Meal Box’tan İftariyelik ve Ramazana Özel Menüler
Leziz ev yemekleri konseptiyle kısa sürede büyük beğeni kazanan Meal Box, ramazana özel iftariyelik ve menülerini açıkladı. İki yıl önce kurulan ve kurulduğu günden bu yana 500 binin üzerinde siparişi müşterileriyle buluşturan Meal Box, ramazana özel olarak hazırladığı lezzetlerle damak tadına düşkün olanların kalbini çalacak. Meal Box’ın 4 kişilik iftariye tabağında muhammara, hurma, mercimek köftesi ve humus bulunurken, aşçıların seçkin lezzetlerinden Beğendili Köfte, Orman Kebabı ve Kıymalı Musakka menüleri, tasarım ödüllü kutularıyla 30 dakikada teslim ediliyor.
Meal Box’ın usta aşçıları tarafından ramazan ayı için hazırlanan menüler belli oldu. Müşteriler, içeriğinde muhamara, hurma, mercimek köftesi ve humus bulunan 4 kişilik zengin iftariye tabağının ardından, tereyağlı mercimek çorbası, orman kebabı ve bulgur pilavından oluşan Orman Kebabı Menü; tereyağlı mercimek çorbası, kıymalı musakka ve pilavdan oluşan Kıymalı Musakka Menü; tereyağlı mercimek çorbası, beğendili köfte ve yoğurttan oluşan Beğendili Köfte Menüden dilediğini seçecek. İsteyen kullanıcılar Meal Box’ın diğer gurme lezzetlerine de, tıpkı ramazan menüsü gibi tasarım ödüllü kutularıyla 30 dakika içinde erişebilecek.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • 1 LT Bitkisel Yağ Dolum ve Kapatma

    1 LT Bitkisel Yağ Dolum ve Kapatma

    FILL TECHNIC Makine Dolum ve Paketleme Sistemleri her çeşit içecek ve sıvının dolum hatlarını anahtar teslimi olarak kuran bir firmadır. Gelişen yeni teknolojileri yakından takip eden firma yeni nesil dolum sistemleri ile siz müşterilerine hizmet vermektedir.... Devamı »