Pazartesi , 13 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Markus RUSTLER Theegarten-Pactec Başkanlığına Seçildi

Markus RUSTLER Theegarten-Pactec Başkanlığına Seçildi

Interpack 2023 danışma komitesi, Theegarten-Pactec GmbH & Co. KG’nin Başkanı ve CEO’su, Markus Rustler’ı kurucu toplantısında Başkan olarak seçti.

Markus RUSTLER Theegarten-Pactec Başkanlığına Seçildi
Markus Rustler
Theegarten-Pactec GmbH & Co. KG
Dresden - Germany


Rustler, daha önce pandemi nedeniyle gerçekleşemeyen son Interpack için Başkan Yardımcısıydı. MULTIVAC Sepp Haggenmülller SE & Co., KG’nin Genel Müdürü ve Grup CFO’su Christian Traumann ve Schütz GmbH & Co. KGaA’nın CEO’su Roland Strassburger, yaklaşmakta olan interpack’in Başkan Yardımcıları olarak seçildiler. Tüm adayların seçimi oy birliği ile yapıldı. Aynı zamanda VDMA’da Paketleme Makineleri Departmanı Başkan Yardımcısı olan Markus Rustler, babasının izinden gidiyor. Erhard Rustler, 2008 ve 2011’de Interpack’in başkanıydı. Markus Rustler, “Herkesin interpack Başkanlığını üstlenmek için bana güvendiği için çok mutluyum. Yaklaşan ticaret fuarı gerçekten çok özel olacak. Nihayetinde, uluslararası ambalaj endüstrisindeki ve ilgili proses endüstrisindeki şirketler, pandemi nedeniyle bu önemli ticaret fuarının son edisyonunu yapmak zorunda kaldılar ve müşterilerini canlı ve şahsen görmek ve yeni ürünler üretmek için birazcık sabırsızlanıyorlar.” dedi.

Interpack, 04-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Düsseldorf Ticaret Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. “Components – Özel Ticaret Fuarı by Interpack” tedarikçi ticaret fuarı, ticaret fuarı merkezindeki merkezi bir konumda tamamen Interpack ile paralel olarak gerçekleştirilecektir. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • DÜNYANIN EN GÜZEL 5 TROPİK ADASI

    DÜNYANIN EN GÜZEL 5 TROPİK ADASI

    Manzaraların güzelliğiyle sizleri adeta büyüleyecek, çektiğiniz fotoğraflarla harika anılar kaydedeceğiniz en güzel 5 tropik ada rotalarını bu sayımızda sizler için hazırladık.... Devamı »
  • Vigor PLC Teknolojisi

    Vigor PLC Teknolojisi

    Neredeyse her projede rahatlıkla kullanabileceğiniz Vigor PLC ile artık makinelerinizin otomasyon maliyetleri azalıyor kabiliyetleri artıyor.... Devamı »
  • Romatizmaya Yaşamsal Destek Önerileri

    Romatizmaya Yaşamsal Destek Önerileri

    D vitamini eksikliği, fazla kilo ya da sağlıksız beslenme veya git gide soğuyan havalar ve nemli ortamlarda geçirilen uzun zamanlar da romatizmaya etki eden olumsuz faktörlere büyük bir zemin hazırlıyor.... Devamı »