Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / EKSEN REDÜKTÖR, TÜRKİYE POMPA DEVLERİNDEN “SUMAK POMPA” İLE BAYİLİK ANLAŞMASI YAPTI

EKSEN REDÜKTÖR, TÜRKİYE POMPA DEVLERİNDEN “SUMAK POMPA” İLE BAYİLİK ANLAŞMASI YAPTI

Yılmaz Redüktör, ELK Motor ve VOLT Elektrik Motorları bayilikleri bulunan Eksen Redüktör, Sumak Pompa ile bayilik anlaşması yaparak ürün yelpazesini genişletti.

EKSEN REDÜKTÖR, TÜRKİYE POMPA DEVLERİNDEN  “SUMAK POMPA” İLE BAYİLİK ANLAŞMASI YAPTI
Sumak Pompa
1992 yılında su pompaları imalatı yapmak üzere kurulmuş olan Sumak Pompa, günümüze geldiğinde 21.500 metrekare kapalı alanda ana ürün grupları, pompa çeşidi olarak su pompaları, dalgıç pompalar, yangın pompaları, su motorları, santrifüj pompalar, hidroforlar, paslanmaz pompalar ve akuple olarak elektrik motorları ile elektrik panoları konusunda tasarım, üretim, pazarlama, satış ve satış sonrası destek faaliyetlerini gösteren yüzde yüz Türk sermayeli bir şirkettir. Ayrıca 2018 yılı itibariyle Sumak Pompa A.Ş. unvanına geçiş yaparak kurumsal kimlik kazanmıştır. Konusunda yetkin mühendis, tekniker, teknisyen kadrosu ve toplamda 185 çalışanı ile Sumak Pompa, ürünlerin tamamını özgün olarak kendi bünyesinde üretmektedir. Sumak Pompa her geçen gün ihracat ağını daha da genişleterek Almanya ve Amerika’dan sonra İngiltere’ye de büyük ihracat gerçekleştirmiştir.
“Eksen Redüktör Sumak Pompa ile Bayilik Anlaşması Yaptı”
Yılmaz Redüktör, ELK Motor ve VOLT Elektrik Motorları bayilikleri bulunan Eksen Redüktör, Sumak Pompa ile bayilik anlaşması yaparak ürün yelpazesini genişletti.
Eksen Redüktör; Dalgıç pompalar, santrifüj pompalar, sıcak su santrifüj pompalar, kademeli pompalar, salyangoz pompalar, hidroforlar, yangın pompası/ yangın söndürme pompaları ve genleşme tankları ürünlerinin imalatını gerçekleştiren Sumak Pompa A.Ş. ile bayilik anlaşması sağladı.
Kaliteli ve uzun süreli çalışma anlayışına sahip olan Eksen Redüktör, müşteri memnuniyeti, satış öncesi ve sonrası hizmetleri ile her zaman değerli müşterilerinin yanındadır.
“Hizmette farkı yakalayın” sloganıyla yola çıkan Eksen Redüktör, ürünleriyle Dünya’nın ve Türkiye’nin her noktasına geniş satış ve sevkiyat ağı ile hizmet veriyor. Değerli iş ortaklarının ihtiyaç duyduğu redüktör, elektrik motoru, endüstriyel pompalar ve fanlar konusunda uzman kadrosu ile sektöre hizmet vermektedir.
Sumak Pompa A.Ş. Ürün Grupları
Dalgıç Pompa
Drenaj kuyularında, asansör çukurlarında, inşaat hafriyat alanlarının boşaltılmasında, az kirli ve bulanık suların tahliyesinde, fosseptik çukurlarında, katı atıklı fosseptik çukurlarında, parçalanarak tahliye edilmesi gerekli olan bazı nesnelerin tahliyesinde dalgıç pompa kullanılır.
Türkiye’de ilk iki firma arasında olan Sumak Pompa, temiz su dalgıç pompalar konusunda en çok imalatı yapan firmadır.
Santrifüj Pompa
Kelime anlamı Merkezkaç kuvveti olarak tanımlanan santrifüj, pompada ise bir gövde içinde yer alan kanatlı bir pervaneden oluşur. Santrifüj pompa hesabı ile basınç, sıvının çarkla döndürülmesiyle elde edilir.
Sıcak Su Santrifüj Pompa
Sıcak su pompalar genelde güneş enerjisi ile sıcak su üreten sistemlerde ve sıcak su geçişinin olduğu tesisatlarda su basınçlandırmada kullanılan sıcak su pompa ve hidroforlardır.
Kademeli Pompa
Yatay ve düşey milli (dikey) çok kademeli pompa olarak ikiye ayrılan kademeli pompalar, yumuşak salmastralı üretilmesinin yanı sıra opsiyonel olarak mekanik salmastralı olarak da üretilebilmektedir.
Yatay ve Düşey Milli Çok Kademeli Pompalar 1450 ve 2900 d/d motor seçenekleri ile tasarlanması sayesinde sanayilerde, hastanelerde, yerleşim birimlerinde, hotel pompası, toplu konut pompası, hastane pompası, toplu konutlarda hidrofor sistemi pompası, benzin istasyonu pompa sistemi, tatil köyleri pompa sistemleri, alışveriş merkezleri pompa sistemleri, frekans kontrollü hidrofor sistemlerinde, endüstriyel pompa sistemleri, buhar kazanları pompası, belediye sosyal tesislerinde pompa sistemleri, yangın söndürme sistemlerinde, hidrofor pompası amaçlı ve basınçlı su temininin yanı sıra daha birçok alanda kullanıma uygun olarak üretilmektedir.
Salyangoz Pompa
Salyangoz Pompalar 1450 d/d su pompası ve 2900 d/d su pompası, sumak elektrik motoru seçenekleri ile üretilebilmektedir. Motor ve pompa yapısına göre 1 – 450 mᶟ/h arasındaki ihtiyaçlara uygun su pompalarıdır.
Hidroforlar
Hidrofor pompaları PPO (NORLY) çark, difüzör ve INOX (AISI 304) çark difüzör krom sistemleri, elektrik kontrol panoları ve elektrik motorları dâhil tamamen Sumak Pompa bünyesinde üretimi yapılmaktadır.
Yangın Pompası / Yangın Söndürme Pompaları
Sumak Pompa tarafından imalatı gerçekleştirilen 10 mᶟ ile 450 mᶟ/h arası yangın pompaları TSE standartlarına ve NFPA20 yangın yönetmeliğine uygun olarak elektrik, dizel ve elektrik+ dizel+ jokey sistemli olarak üretilebilmektedir.
Genleşme Tankı
Şehir şebekesi basıncının yetmediği ortamlarda kullanılan hidrofor sistemlerinde ve kapalı sistem ısıtma tesisatlarında ısınıp genleşen tesisat suyunun yüksek basınca neden olup tesisata zarar vermesini önlemek amacıyla kullanılmaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İşte Oscar’lık Ambalajlar

    İşte Oscar’lık Ambalajlar

    ​Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nın ödül töreni bugün Shangri-La Bosphorus'da gerçekleştirildi.... Devamı »