Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / YÜKSEK KİLİTLEME KUVVETLERİNE SAHİP SOLENOİD KAPI KİLİTLERİ

YÜKSEK KİLİTLEME KUVVETLERİNE SAHİP SOLENOİD KAPI KİLİTLERİ

Kendrion, potansiyel ihtiyaçlarınızı karşılamak için çok çeşitli standart solenoidlere sahiptir.

YÜKSEK KİLİTLEME KUVVETLERİNE SAHİP SOLENOİD KAPI KİLİTLERİ
Kendrion solenoid kapı kilitleri, yüksek teknoloji kilitleme sistemleri alanında uzun yıllara dayanan deneyime dayanmaktadır. Çok yüksek kilitleme kuvvetleri ile karakterize edilirler ve hızlı ve güvenilir bir kilit açmayı desteklerler.

Kendrion'un kendinden kilitli ve aktif kilitli kapı kilitleri, örneğin donanımlarda veya turnikelerde ve havacılıkta bagaj kanatlarında, kuzinelerde veya oksijen besleme sistemlerinde kullanılır. Ayrıca medikal ve analitik teknolojideki santrifüj ve dezenfeksiyon cihazlarının kilitlenmesinde ve kombi buharlı pişiriciler, buharlı pişiriciler, fırınlar, otoklavlar veya çamaşır makineleri gibi endüstriyel ekipmanlarda kullanılır. Motorlu kapı kilidi, çoklu kilitleme konumlarının kontrol edilmesini sağlar. Bu şekilde, bir kilit tasarımı, tüm standart güvenlik hususlarına ek olarak operatörün daha fazla korunması için özel güvenlik konumları içerebilir.


Kendrion'un döner kapı kilidi çok güçlü ve güvenlidir. Özellikle sıkıştırma kilitlemesi için tasarlanmıştır, böylece nem, sıcaklık veya gazların işlendiği uygulamalar güvenli bir şekilde kapatılabilir ve kilitlenebilir. Kendrion, potansiyel ihtiyaçlarınızı karşılamak için çok çeşitli standart solenoidlere sahiptir. Tüm bu solenoidler, elektrik enerjisinin mekanik enerjiye dönüştürülmesiyle elektromekaniğin aynı temel ilkeleriyle çalışır. Bu, armatürün kutup parçası arasındaki hava boşlugunu kapatan doğrusal bir şekilde hareket etmesine neden olan bir bobine enerji verilerek yapılır.


Armatür, strok başlangıç konumundan strok bitiş konumuna hareket eder. Armatürün sıfırlanmasından genellikle yay gibi bir dış kuvvet sorumludur.
Yinede, çift durumlu solenoidler gibi bazı durumlarda yaya gerek yoktur ve her iki uç da kalıcı bir mıknatıs kullanılarak tutulabilir. Strok uzunluğuna, solenoidin toplam boyutuna, anahtarlama sürelerine ve solenoidi çalıştırmak için gereken besleme voltajına bağlı olarak, istediğiniz kullanıma uygun farklı solenoidlerimiz mevcuttur. Örneğin, standart solenoidlerin çoğu bir DC sinyali kullanarak çalışırken, AC solenoidlerimiz AC sinyalleri veya darbeli DC sinyalleri kullanarak çalışır. Bu, Kendrion'un sunduğu çok çeşitli standart solenoidlerin sadece bir örneğidir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Karton ve Akıllı Ambalajlama

    Karton ve Akıllı Ambalajlama

    Ülkemizde ambalaj sektöründeki firmalar, akıllı ambalajlara uyum sağlayarak artan yatırımları ve gelişen yenilikçi çözümleriyle her geçen gün büyümeye devam etmektedir.... Devamı »