Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Interpack 2023: Stäubli Robotics, Gıda Sektörü İçin Yeniliklerini Sergiledi

​Interpack 2023: Stäubli Robotics, Gıda Sektörü İçin Yeniliklerini Sergiledi

Bu yılki fuarda Stäubli, yüksek performans, esneklik ve operatör güvenliğinin çok önemli olduğu durumlar için hijyenik tasarım çözümlerinin gerçekleştirilmesindeki uzmanlığını vurguladı.

​Interpack 2023: Stäubli Robotics, Gıda Sektörü İçin Yeniliklerini Sergiledi
Yiyecek ve içecek endüstrisi kendisini muazzam bir maliyet baskısı altında buluyor. Aynı zamanda, vasıflı işçi eksikliği sektör için daha fazla sorun teşkil ediyor. Interpack 2023'te (Salon 15, Stant C37), Stäubli birincil ve ikincil paketleme için özelleştirilmiş robotik ürünleri ile tüm bu zorluklar için olası çözümlerini sergiledi.

Mikroplara Karşı Maksimum Korumalı Üretim İçin HE Serisi Robotlar Interpack 2023'te Stäubli, HE serisi ile robotlarının bu gereksinimleri nasıl karşıladığını gösterdi. HE, "nemli ortam (Humid Environment)" anlamına gelir. Sıvılara maruz kaldığında kullanabilmek
için özel olarak tasarlanmış robotları tanımlar ve yıkamalı temizleme işlemlerini içerir.

Tüm HE serisi robotlar, tamamen kapalı gövdelidir ve bir pozitif basınç sistemine bağlandıklarında IP67 korumasıyla uyumludur. Bilek kısmı su geçirmezdir. Diğer bir yararlı özellik, robot kolun içerisine kaidenin altından girip kol içerisinden devam eden ve böylece su vb. dış etkilerden
koruma sağlayan hortum ve kablo sistemidir. 

İyi haber şu ki, tüm Stäubli robot modelleri artık HE tasarımında sunulabilmektedir. Buna, etkileyici dinamik performansları ile paketleme işlemleri için ideal olan TS2 serisi SCARA robotlar da dahildir. Maksimum hassasiyeti korurken sürekli yüksek performans seviyesinde çalışırlar ve kompakt tasarımları ile delta kinematiğine bile rakip olurlar.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İskandinav Yarımadası

    İskandinav Yarımadası

    İskandinavya Avrupa'nın kuzey kısmında yer alan coğrafi bölgenin adıdır. İskandinav ülkeleri Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya ve İzlanda'dır.... Devamı »
  • JCR Rating, Sarten Ambalaj’ın Notunu A’ya Yükseltti

    JCR Rating, Sarten Ambalaj’ın Notunu A’ya Yükseltti

    JCR Eurasia Rating, Sarten Ambalaj ve baglı ortaklarının konsolide finansal yapısı ile mevcut ve planlanan tahvil ihraçlarının nakit akımlarının periyodik gözden geçirilmesi sürecinde firmayı yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride degerlendirdi. Ayrıca Sarten’in uzun vadeli ulusal notunu ‘A- (Trk)’den ‘A (Trk)’ seviyesine yükseltti.... Devamı »