Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / ​Gıda İşleme Sektöründe Son Trendleri Keşfedin: Foteg İstanbul Fuarı

​Gıda İşleme Sektöründe Son Trendleri Keşfedin: Foteg İstanbul Fuarı

FOTEG İSTANBUL Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, gıda işleme donanımı sağlayıcıları ile gıda üretim sektörü temsilcileri ve üst düzey yöneticilerinin buluşma noktası oldu.

​Gıda İşleme Sektöründe Son Trendleri Keşfedin: Foteg İstanbul Fuarı
6-8 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenen FOTEG İSTANBUL Fuarı, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen katılımcı ve ziyaretçileriyle geniş bir pazar içerisindeki son eğilimleri öğrenmek için taraflara önemli fırsatlar sağladı. 
Türk ekonomisi geliştikçe Türkiye, Avrupa ve Kuzey Amerika için gıda katkı maddeleri ihracatında büyük bir pazar haline geldi. Sektörde oluşan daha kaliteli katkı maddelerine ve daha çok lezzet çeşidine olan talebin artması nedeniyle FOTEG İSTANBUL bu kazançlı pazara girmek isteyenler için ideal bir sunum yeri oldu. Kaliteli gıda üretiminin ön koşulu olan kaliteli katkı maddelerini yakından tanımak, sektördeki en yeni ürünler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen; daha yüksek standartları hedefleyen üreticiler, pazar paylarını arttırabilecekleri ve yeni aromalar keşfedecekleri etkin bir platform olan FOTEG İSTANBUL fuarında buluştular.

Sude Yayıncılık Ailesi olarak biz de, PACKWORLD Türkiye Dergimiz ile FOTEG İSTANBUL Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı fuarında yer aldık. Sektör profesyonellerine, katılımcılara ve ziyaretçilerimize dergimizin dağıtımını gerçekleştirdik. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR