Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Baümüller Dravinja Kapasitesini Genişletiyor

Baümüller Dravinja Kapasitesini Genişletiyor

Yeni salon elektrik üretiminin genişletilmesi için alan sağlıyor - yaklaşık beş milyon avro yatırım yapıldı.

Baümüller Dravinja Kapasitesini Genişletiyor
Alman sürücü ve otomasyon üreticisi Baumüller'in Slovenya'daki iştiraki Baumüller Dravinja d.o.o.'nun genişletme çalışmaları neredeyse tamamlandı. Mart 2023'te yeni açılan elektrik bileşenleri binası kullanıma hazır olacak. Slovenske Konjice'deki üretim tesisinin bina açılış töreninde, Baumüller Group Yönetici Ortağı Andreas Baumüller:
"Bu yeni bina ile elektrik üretimi kapasitemizi iki katına çıkarıyoruz. Kablo üretimi de yeni binaya taşınacak ve bize sac metal üretiminde son montaj için ek alan sağlayacak. Lojistiğin taşınmasıyla boşalan ek alan sac metal üretimine tahsis ediliyor.’’ 
‘‘Yeni makineler geldi: bir delme makinesi, bir lazer kesme makinesi ve TIG ark kaynağı için kaynak robotları. Bu, paslanmaz çelik işleme kapasitemizi geliştirecek. Ayrıca genişletilmiş depolama alanları ve üç yeni Kardex Shuttle sistemi sayesinde malzeme tedarikimizi optimize ettik. Müşterilerimize yüksek kaliteli ürünler sunabilmek için yatırım yapıyoruz." dedi. 

Kutlamalara Slovenya Dış Ticaret Odası Başkanı Dagmar von Bohnstein ve Slovenske Konjice Belediye Başkanı Darko Ratajc, Baumüller Dravinja yönetimi, Baumüller Grubu Yönetici Ortağı Andreas Baumüller ve annesi Ursula Baumüller katıldı.

Ekolojik Ayak İzi Azaltıldı

Sadece birkaç hafta içinde Baumüller Dravinja'nın salon çatılarındaki fotovoltaik sistem devreye girecek. Bu önlem şirketin ekolojik ayak izini önemli ölçüde azalttı. Böylece tesis daha da sürdürülebilir bir şekilde üretim yapacak.

Tek Bir Kaynaktan Her Şey: Sac Metal Parçalardan Tamamen Kablolu Kontrol Kabinlerine

Baumüller Dravinja; çelik sac, paslanmaz çelik ve alüminyum çözümler üretiyor. Kontrol kabinleri, muhafazalar ve makine muhafazaları dahil olmak üzere ürünleri toz boya ile kaplanıyor, makinelere veya sistemlere monte ediliyor. Uzmanlar, bileşen tasarımından üretime kadar, zorlu tek seferlik üretimden seri üretime kadar eksiksiz bir hizmet yelpazesini kapsıyor.

Tesis ayrıca özel sektör gereksinimlerine de hizmet ediyor. Örneğin tıbbi teknoloji ve gıda endüstrisi, malzemeler ve işleme için çok katı hijyen veya depolama ömrü gereksinimlerine sahip. 

Devamlı büyüme 

Slovenya merkezli Baumüller Dravinja d.o.o. sürekli büyüme halinde olan bir şirket ve şu anda ülkenin ana iş teminatçılarından biridir. 1992 yılından bu yana çalışan sayısı 32'den 370'e yükseldi. Aynı zamanda, 1992 yılında 3.600 metrekare olan üretim alanı 13.000 metrekarenin üzerine çıktı.

Andreas Baumüller. Bu konuyla ilgili "Kapasite artışının bir sonucu olarak bir kez daha personel arayışında olacağız ve 400’den fazla çalışana ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun özellikle Slovenske Konjice sakinleri için iyi bir haber olduğunu düşünüyorum.’’ dedi. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR