Perşembe , 09 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / FORPACK FORMING: Kazandığımız deneyim ve tecrübemiz ile yıllardır hizmet vermeye devam ediyoruz.

FORPACK FORMING: Kazandığımız deneyim ve tecrübemiz ile yıllardır hizmet vermeye devam ediyoruz.

15 yıllık; bilgi, birikim ve tecrübe

FORPACK FORMING: Kazandığımız deneyim ve tecrübemiz ile yıllardır hizmet vermeye devam ediyoruz.
Forpack Forming 2011 yılında dikey paketleme ve ambalaj makineleri başta olmak üzere yatay paketleme makinelerinin yaka, boru, yaka setleri ve aksesuarlarını üretmek için kurulmuştur. 15 yıllık bilgi birikim ve tecrübe ile birlikte müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru şekilde tespit ederek çalışmalarımızı uzman bir ekip ile değerlendirip çözümler üretiyoruz ve bu şekilde ambalaj sektörüne sürekli yenilikler getirerek kendimizi geliştiriyoruz.

Firmamız;

İtalya, İspanya, Almanya, Fransa, Hollanda, İngiltere, Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Polonya, Romanya, Kosova, Makedonya, Çek cumhuriyeti, Belçika, Danimarka, İsrail, Libya, Tunus, Cezayir, Sudan, Mısır, Fas, Ürdün, Gana, Mali, ve bir çok ülkeye ihracat gerçekleştirerek ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Çilek Üreticilerine Ambalaj Desteği

    Çilek Üreticilerine Ambalaj Desteği

    Elazığ'ın kendine has Kuyulu ve Gezin çileği için Elazığ TSO tarafından özel olarak tasarlanıp üretilen ve dağıtımı yapılan ambalajlar sayesinde, ürün artık tarladan müşteriye el değmeden gidecek.... Devamı »
  • İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    PACKWORLD 188. Haziran sayımızda İskandinav yarımadasının, Danimarka ülkesini siz değerli okuyucularımıza tanıtmıştık. Bu sayımızda ikinci ülkesi olan İsveç’i sizlere detaylı bir şekilde sunmaya çalışacağız.... Devamı »
  • İmbat Ürünleri Avusturya’da

    İmbat Ürünleri Avusturya’da

    Ar-ge odaklı üretim anlayışıyla geliştirdiği yüksek verimli ve çözüm odaklı ürünleri güçlü tasarım ekibi ile hazırlayan İmbat, tamamen özgün tasarımlı ve kendi üretimi olan ürünleri ile Türk mühendisliğini dünyaya ulaştırmaktadır.... Devamı »