Pazar , 19 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Fia-Tech Otomasyon Fuarı Kasım’da Kapılarını Ziyaretçilerine Açmaya Hazırlanıyor

Fia-Tech Otomasyon Fuarı Kasım’da Kapılarını Ziyaretçilerine Açmaya Hazırlanıyor

Geçtiğimiz yıl büyük ses getiren Fia-Tech İzmir Otomasyon Fuarı, 5. kez sektörün geleceğini şekillendirmeye hazırlanıyor.

Fia-Tech Otomasyon Fuarı Kasım’da Kapılarını Ziyaretçilerine Açmaya Hazırlanıyor
21-22-23 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılacak olan Fia-Tech 2024 Otomasyon Fuarı, yeni ürün ve sistemleriyle İzmir Tepekule Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Fuar’da gerçekleşecek olan sempozyumda sadece endüstri sektörünün yeni teknolojilerini keşfetmenizin yanı sıra; alanında uzman kişiler tarafından geleceğin fikirlerini de dinleme fırsatı yakalayabileceksiniz.

Endüstri sektörünün uzman isimleri ve firmalarını bir araya getirecek bu organizasyonda öne çıkan konu başlıkları ise şöyle:
-Sanayide Akıllı Üretim ve Dijital Dönüşüm,
-Paketleme ve Ambalaj Sektöründe Sürdürülebilir Çözümler,
-Akıllı Makinelerin Dijital Dönüşüm Yolculuğu,
-Gıda ve İçecek Sektöründe Dijitalizasyon,
-Endüstriyel loT Çözümleri ve Otomotiv Yan Sanayi,
-Kimya ve Petrokimya Sektöründe Dijital Dönüşüm,
-Su ve Atık Su.

Fuar, Boğaziçi Dijital Medya ve Fuarcılık Hizmetleri tarafından organize edilecek. 2 bin 400 metrekarelik alanda gerçekleşecek Fia-Tech Otomasyon Fuarı; 62 katılımcı, 4 bin 80 ziyaretçi, 64 panel ve 109 konuşmacı ile bir önceki organizasyondan daha da büyüyerek kapılarını ziyaretçilerine açmayı planlıyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Heinz Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Heinz müşterilerinin %48’inin düzenli olarak ketçap kazalarıyla karşılaşması ve %91’inin her zaman bu riske değer olduğunu söylemesi üzerine ketçap lekelerine ve dökülmelerine karşın 57 talebi kapsayan ketçap sigorta poliçesi sundu.... Devamı »