Perşembe , 09 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Enjeksiyon ve Kalıp Çözümleriyle 37 Ülke ve 81 İle Sevkiyat

Enjeksiyon ve Kalıp Çözümleriyle 37 Ülke ve 81 İle Sevkiyat

Türkiye'nin önde gelen plastik enjeksiyon ambalaj üreticilerinden biri…

Enjeksiyon ve Kalıp Çözümleriyle 37 Ülke ve 81 İle Sevkiyat
www.pakset.com.tr

Konya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde 2002 yılında faaliyetlerine başlayan Pakset, 2017 yılında 3. Organize Sanayi Bölgesi’ne taşınarak toplamda 40.000 m2‘lik yeni fabrika alanında faaliyetlerine devam ediyor. Müşteriye özel ambalaj tasarımı, IML dizaynı ve kalıp üretimi sahalarında faaliyet gösteren firma, profesyonel ekibi ile kaliteden ödün vermeyerek müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Yurt içi ve yurt dışında ünlü markaların ve yerel markaların ana tedarikçisi konumunda olan Pakset Plastik; boya, kimya ve gıda sektörlerindeki müşterilerinin özel projelerinde kendi dâhili kalıphanesi ile bol alternatifli ve inovatif çözümlerini yuvarlak, oval, köşeli ya da özel şekilli plastik ambalaj tasarımları sunuyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Tetra Pak, AB Genelinde Geri Dönüşümü Artırmak İçin Yatırımlar Yapıyor

    Tetra Pak, AB Genelinde Geri Dönüşümü Artırmak İçin Yatırımlar Yapıyor

    Tetra Pak, Avrupa Birliği'ndeki (AB) karton ambalajların geri dönüşüm kapasitesini artırmak için tasarlanan çeşitli stratejik yatırımların duyurusunu yaptı. Bu hamle, tüm ambalaj bileşenlerinin geri dönüştürülmesini ve ham maddelerin daha uzun süre tutulmasını sağlayarak önerilen AB Ambalaj ve Ambalaj Atıkları Yönetmeliğinin (PPWR) hedeflerini destekliyor.... Devamı »