Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Hubbox, 6 Milyon Tl Değerlemeyle Yatırım Aldı

Hubbox, 6 Milyon Tl Değerlemeyle Yatırım Aldı

Yıldız Teknopark Kuluçka Merkezi’nde otomasyon sistemlerinin uzaktan kontrol ve yönetimi teknolojileri üzerine çalışan HUBBOX firmasına, Alesta Yatırım 6 milyon TL değerleme üzerinden 300 bin TL tutarında yatırım yaptı.

Hubbox, 6 Milyon Tl Değerlemeyle Yatırım Aldı

HUBBOX firmasından bahsedecek olursak girişim, uzaktan erişim teknolojilerine odaklanıyor. HUBBOX, Connect X1 ve bu cihaz ile birlikte çalışabilen endüstriyel cihazlar ve yazılımlar geliştiriyor.

WAN, LAN ve Wi-Fi girişleri ile endüstriyel cihazlara her zaman her yerden kolay ve direkt erişim imkanı sunan HUBBOX, yüksek güvenlikli SSL sertifikaları ve en güncel şifreleme metodlarıyla veri iletişimi ve sistem erişimlerinde iki adımlı güvenlik 2FA için Google Authenticator altyapısını da sunuyor.

İlk yatırımlarını aldıklarını söyleyen Hubbox Genel Müdürü Mehmet Bilgi “Biz projemizi ve ürünümüzü olabildiğince her platformda tanıtmaya ve her türlü bilgi, destek, teknoloji, işimize dair ne varsa ulaşmaya çalıştık. Elimizde olanı değerlendirdik olmayanı yapmaya veya bulmaya çalıştık. Sürekli para ve emek harcadığımız bir fikir, bir proje bugün artık aldığımız yatırımla da tescillendi bugün itibariyle 6.000.000 TL’ lik bir değerlememiz var. 2020 bizim piyasaya ilk çıkış yılımız, esas büyüme ve gelişim 2021 de olacak. Hedefimiz Türkiye pazarında lider olmak daha sonra yakın çevreden başlayarak ihracat odaklı çalışmak. İlk 3 yıl sonunda 30 kat büyüme hedefliyoruz.” diye konuşuyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Deniz Ürünleri Paketleme

    Deniz Ürünleri Paketleme

    Ülkemiz; iklim, toprak yapısı üç tarafı denizlerle çevrili gölleri, barajları, akarsuları ve kaynak suları ile su ürünleri potansiyeli bakımından oldukça şanslı bir ülkedir.... Devamı »
  • ​Kolijet, Koli Ve Ambalaj Bulma Derdine Son Veriyor

    ​Kolijet, Koli Ve Ambalaj Bulma Derdine Son Veriyor

    Özel baskılı kutular, koliler, e-ticaret kargo kutuları, kargo kutuları, kapaklı kargo kutuları, e-ticaret kolileri, zigzag kırpık kağıt kategorisindeki ürünlere tek tıkla ulaşmanızı sağlayan Kolijet, ürün ambalajına ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını ertesi gün ayağına getiriyor.... Devamı »