Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / İmalat Sektörüne Öncülük Eden Teknolojileriyle Tam Not Aldı

İmalat Sektörüne Öncülük Eden Teknolojileriyle Tam Not Aldı

İleri teknolojileriyle SteelFab 2023 Fuarı’na katılan Schunk, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarla buluştu.

İmalat Sektörüne Öncülük Eden Teknolojileriyle Tam Not Aldı
Dünya çapında 50’den fazla ülkede faaliyet gösteren Schunk, Orta Dogu ve Kuzey Afrika bölgesinin en büyük etkinliklerinden olan SteelFab 2023 Fuarı’nda yer aldı. Sharjah Expo Center’da gerçekleşen fuarda metal işleri endüstrisinde öne çıkan inovatif teknolojileri ile yoğun ilgi gören şirket, sektörün lider isimleriyle ticaret olanaklarını değerlendirdi.

Tutma sistemleri ve bağlama teknolojisinde dünya lideri olan Schunk’un teknolojileri, birçok sektörün yüksek potansiyele ulaşmasında belirleyici bir rol üstleniyor. İnovatif ürün ve çözümlerini sektör temsilcileri ile buluşturmak için alanındaki en iyi fuarları takip eden şirket, son olarak SteelFab 2023 Fuarı’na katıldı.

Endüstriyel bağlantı elemanları, montaj ve kurulum sistemleri ve bağlantı elemanları üretim teknolojilerinin liderlerini buluşturan fuarda Schunk,1715 numaralı standında sergilediği en yeni teknolojilerini dünyanın dört bir yanındaki katılımcılarla buluşturdu. İleri teknolojiye sahip esnek ve akıllı çözümleriyle birçok üreticinin dikkatini çeken Schunk, fuar boyunca yeni iş birlikleri için temaslarını sürdürdü.
Ayrıca Sharjah Limanlar ve Gümrük İdaresi Başkanı ve Hamriyah Serbest Bölge ve Sharjah Havalimanı Uluslararası Serbest Bölge İdaresi Başkanı Seyh Khalid bin Abdullah bin Sultan Al Qasimi‘yi standında ağırladı.

Yüksek esneklik ve verimlilik sağlayan teknolojileriyle fark yarattı

SteelFab 2023 Fuarı’nda Schunk 5 eksen mengeneler, torna aynaları, pnömatik - hidrolik kuvvet blokları, hızlı fixtür bağlama ve değiştirme ekipmanları (Zero Point), torna aynalarında hızlı çene değiştirme sistemleri, takım tutucular ve akıllı seri takım tutucu iTendo gibi talaşlı imalat sektörüne verimlilik ve hız katan çözümleriyle öne çıkan Schunk, otomasyon alanındaki teknolojileri arasında yer alan gripper ve robot aksesuarlarını da sergiledi.

Schunk’un; otomotiv ana ve yan sanayisi, havacılık ve savunma sanayi, beyaz eşya, makine ve kalıp sektörü, elektrik-elektronik, petrol ve gaz endüstrisi gibi çok sayıda sektörde kullanılabilen ürünlerinin öne çıkan temel özellikleri arasında kullanıcılarına sunduğu esneklik ve verimlilik yer alıyor. Ürün bazlı öne çıkan özelliklere bakıldığında, talaşlı imalat ürünlerinin çeviklik ve üretkenlik konusunda üreticilere katma değer sağlıyor olması şirketi pazarda bir adım ileri taşıyor. Robot aksesuarları ve robotik takım değiştirici ürünleri ise üretimde taşıma ve montaj uygulamalarında yüksek esneklik ve hassasiyet sunması ile öne çıkıyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR