Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Çeşitli Ebatlardaki Ürünler İçin Esnek ve Hızlı Paketleme

Çeşitli Ebatlardaki Ürünler İçin Esnek ve Hızlı Paketleme

Nidapack; gruplama, sarma, yatay paketleme ve doldurma makinelerini tasarlama ve üretme konusundaki uzmanlığını geliştiriyor.

Çeşitli Ebatlardaki Ürünler İçin Esnek ve Hızlı Paketleme
www.nidapack.com

Nidapack’ın NP-50 Yarı Otomatik Paketleme Makinası, çeşitli ebatlardaki ürünler için kullanılan çok yönlü bir sarma makinasıdır. Sarma filmi bir servo motor tarafından beslenir. Film uzunluğu PLC ekranından (siemens) kolayca değiştirilebilir. Paketlenecek ürün el ile sarıldıktan sonra ilk yapıştırma manual olarak yapılır. Bu işlem sonrasında sarılan ürün itici önüne el ile koyulur. Bir pedala basarak ürün piston yardımı ile format grubuna güvenli bir şekilde itilir. Kalan işlemleri makina kendisi yapar. Servo motor, PLC siemens, kolay parça değişimi ve hızlı film yükleme, farklı ebatlardaki ürünler arasında geçişte makinayı esnek ve hızlı kılmaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SARAÇ PLASTİK,  ''İki Plakalı DP'' serisini sektöre sundu.

    SARAÇ PLASTİK, ''İki Plakalı DP'' serisini sektöre sundu.

    Alanındaki 55 yıllık tecrübe ve teknolojik bilgi birikimiyle, 2008'den beri Avrupa marka komponent ve aksamlarıyla sektöre sunduğu YENİ SRC makineleri ile müşterilerine değer katmaya devam eden SARAÇ, Avrupa ve Ortadoğu'daki en büyük makine stokuna sahip 5.000 m2lik kapalı çalışma alanında, 25 kişilik profesyonel kadrosu ile yenilikçi çözümler getirmeyi sürdürmektedir.... Devamı »