Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Geniş Makine Parkına Sahip Tesisleriyle P.E Mamül Üretimi

Geniş Makine Parkına Sahip Tesisleriyle P.E Mamül Üretimi

Sepaş Plastik'ten dinamik üretim ekipleriyle hızlı takip ve uygulama

Geniş Makine Parkına Sahip Tesisleriyle P.E Mamül Üretimi
www.sepasplastik.com.tr
 
Sepaş Plastik A.Ş. 1984’te kurulmuş olup, bugün Türkiye’nin lider PE plastik film üreticisi haline gelmiştir. Ürün çeşitleri; tarımsal film, endüstriyel film ve baskılı ambalaj film ve torbalar olup, yıllık üretim kapasitesi 162.000 ton’dur. Sepaş Plastik A.Ş., plastik ambalaj sektöründeki gelişmelere bağlı olarak kendini sürekli yenilemeyi yeni yatırımlar yapmayı ve istihdam yaratmayı bir hedef olarak belirlemiştir.

Geniş bir makine parkına sahip olan tesislerinde teknolojik tüm gelişmeler dinamik üretim ekipleri tarafından en hızlı şekilde takip edilmekte ve uygulanmaktadır. Katılım sağladığı fuarlar arasında ise Interpack-Ambalaj ve Paketleme Fuarı 2017, Growtech Tarım Fuarı 2021, Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı 2021 yer almaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Değişen İnsan Kaynakları Trendleri: ‘Personel Yönetiminden İnsan Kaynaklarına Geçiş’

    Değişen İnsan Kaynakları Trendleri: ‘Personel Yönetiminden İnsan Kaynaklarına Geçiş’

    Tekerleğin bulunuşundan 1760’ta gerçekleşen Sanayi Devrimi’ne kadar insanoğlunun pek çok yeniliğe imza atması ve gelişmeleri bir adım öteye taşıması, bu sistemlere sürekli bir yenisini eklemesi ile gerçekleşmiştir. Bu gelişmeleri sağlayıcı, emek eşittir iş gücüdür. Beraberinde nitelikli iş gücü ve teknoloji gibi pek çok faktörü etkin bir şekilde kazandırmıştır. Beyza Nur Dudak İnsan Kaynakları Uzmanı... Devamı »